Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fájdalmas szex! Belül fáj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas szex! Belül fáj, mitől lehet ez? Hónapok óta fáj 24/N

Figyelt kérdés
Igyrkszek rövid lenni.Évek óta élek szexuális életet.Viszont az utóbbi időben nagyon fáj az elején. Belül az egész hüvelyemben.(nem csak a bemenetnél.Dörzsölő, fájó érzés. Ha végzunk az aktussal fáj belül... Nem tudom, hogy miért lehet, nőgyógyász nem mondott semmit, csak megnezett ultrahanggal és nem látott semmi elváltozást. Volt 1 missed ab, aztán 1 alkalommal konizációm. Lehet nem gyógyult be és hamar szexeltünk? Vagy csak száraz vagyok? Hormonok? Kérlek, ha van tapasztalatod,átéltél hasonlót, válaszlolj. Már nem tudom mit csináljak. Így teljesen. Élvezhetetlen az egesz, csak sírhatnékom van..

tegnap 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Kisebb kukival próbáld meg
tegnap 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok sikosítót használni. Én hüvelykúpok használata után éreztem így. Nem nedvesedtem eléggé, 2 hónap kellett míg rendbe jöttem, addig a sikosító segített.
tegnap 20:28
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 valaszoló: Pár éve együtt vagyunk. Sosem volt gond a mérete

#2 válaszoló: mi segített neked?magától rendbe jött? Én nem használtam semmilyen kúpot :/

tegnap 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Konizációm volt októberben, 6 hétig semmi szex. Nyalástól ha orgazmusom volt fájt belül az összehúzódástól. Decemberre jöttem teljesen helyre, hogy már nem fájt és rendesen nedvesedtem.
tegnap 20:38
 5/10 A kérdező kommentje:

#4 nekem novemberben volt. És még mindig rossz. Nekem mondjuk ez nem volt , csak az egész huvelyemben ez a fájdalmas, dorzsolo érzés.. Ezek szerint lehet ettől?? Hogy nem nedvesedek emiatt?

Tudom sok a kérdés, de következő időpontom 1 hónap múlva van..

tegnap 20:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Szex utan ahogy megtoroltem magam nedves volt. Lehet az elején nem nedvesedek? Vagy valamilyen serules lenne bent? Érdemes lenne elmenni egy hormonvizsgalatra?? Mi lenne a jó lépés?
tegnap 20:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs kitől tanacsot kérnem..
tegnap 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy sok a kérdés, semmi gond kérdezz nyugodtan.

Szerintem igen a nedvesedés az oka. De ezt észre veszed te vagy a párod. Érdemes lenne sikosítót használni.

Én tudok spriccelni de hónapokig nem sikerült a műtét után. Mostmár az is helyre jött.

tegnap 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez orvosolható valamivel?? Sosem Volt ilyen problémám. Remélem nem maradok így, nem tudnék így élni
tegnap 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Biztosan változni fog. Nekem a mensim is össze vissza jön azóta.

Fiatal vagy biztosan helyre áll a nedvesedés csak picit több idő kell.

tegnap 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!