Hónapok óta tartó fájdalmas orgazmus???
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mi okozhat egy nőnél hónapok óta fennálló fájdalmas orgazmust? Kezeletlen hüvelygyulladás az van mivel képtelenek hónapok óta kikezelni egy fertőzésből. Okozhatja e ez? Nem görcsölök be közben hanem inkább egy furcsa,szokatlan érzes jelentkezik a bal oldalamon. Nem nagyon fáj de kellemetlen érzés ami az orgazmus után távozik is.szept. 8. 20:19
2/8 anonim válasza:
Egy kismedencei ultrahang első körben nem àrtana, ha nem volt mostanság.
3/8 A kérdező kommentje:
De volt. Az elmúlt 5 hónapban most már 3x hüvelyi ultrahang. Múlt héten hasi. És azt állítják mindenhol hogy nem látnak semmi kórosat. :( És egyszerűen már nem tudom hogy hova forduljak. Elvileg trichomonas fertőzés van. De képtelenek kikezelni. Már a 3.antibiotikum kúrát szedjük rá.
szept. 8. 20:52
4/8 A kérdező kommentje:
Illetve most jött meg a héten az std szűrés eredményem amit méhnyakról vetettem le. Minden negatív. A trichomonas is. Holott a férjem vizeletében az urológus látta a trichomonast csütörtökön mikroszkóp alatt. Hogyan lehet negatív az én méhnyakról levett kenetem trichomonasra ha egyszer a férjemnek van,nekem pedig tünetek vannak hónapok óta??? Akkor ezek a szűrések ennyire fals eredményeket adnak? 90 ezer forintba került mellesleg az összes std panel levétele...és megint nem vagyok előrébb.
szept. 8. 20:55
5/8 anonim válasza:
Van, ami a húgyutakban könnyebben megtapad. Olyan is van, ami elbújik az immunrendszer és a gyógyszerek elől pl. vesekőben. Van jó orvos TB-re is, csak jó helyen kell lakni jó időben.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak. Most is fáj a hasam. Hónapok óta tartó hüvelygyulladás,vizelési problémák,hasfájás...
szept. 9. 06:19
7/8 anonim válasza:
Háziorvos, urológus, nemibeteg gondozó, nemi élet felfüggesztése gyógyulásig, másik nőgyógyász, ezeket gondolom.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
szept. 9. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!