Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől félnek a fiúk az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől félnek a fiúk az első alkalommal?

Figyelt kérdés

A barátommal való csókolózásnál kezdtek elhevülni a dolgok és mivel már félmeztelenül voltunk, gondoltam idő lenne, megszabadulni a gatyától is, viszont megállított, hogy ő ez még nem szeretné és még nem áll készen. Természetesen nem erőltettem és respektálom a kérését, viszont mivel zavarban volt, nem akartam “kifaggatni”, hogy vannak- félelmei. Gondoltam majd visszatérek a témára néhány nappal később, nehogy letámadásnak érezte, viszont szeretnék “felkészülni” a válaszára.

Szóval, mitől félhet?

L/18 F/17 - három hónapja vagyunk együtt, viszont vagy öt éve ismerjük egymást - mindketten szűzek vagyunk

tegnap 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy kicsi neki, vagy attól fél, hogy nem állna fel, vagy nem tudná, hogy mit hogy kell csinálni...
tegnap 19:46
 2/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Gondolom attól, hogy nem lesz elég jó vagy gyorsan elmegy, vagy nem tud örömet okozni..
tegnap 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szégyenli magát. Tapasztalat. Kell a bizalom neki. De nyugi menni fog, csak legyél türelmes vele. Probáld megbeszélni vele, de inkább úgy, hogy nagyon kiváncsi vagy az övére és biztató szavakkal,hogy neked az övé kell és biztos tetszik és jó lesz majd. Mindig biztasd és tudasd velehogy akarod őt és az övét. Nem egyből de lassan lazább lesz. Ha azt mondja,hogy nincs félelme hazudik. Egy másik tipp, probáld először talán magadra fókuszáltatni. Vezesd oda a kezét a puncidhoz, majd add a jeleket,hogy csinálja neked, majd szavakal is lassan célozz rá. Ha már hozzád elég bátor lesz, akkor lassan magához is megbátrodik.
tegnap 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Lehet nem volt rákészülve, és szőrös a farka, és fél, hogy mit szólsz, ha meglátod.

Legközelebbre meg majd már szőrtelenít.

tegnap 19:52
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
88%
A lebőgéstől.
tegnap 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet attól fél a legjobban, hogy egyből elsül.
tegnap 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Nehogy fájdalmat okozzak.

Nehogy csalódást okozzak.

tegnap 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet már csókolózás közbe elsült.
tegnap 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!