Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Őszintén, minimum hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Őszintén, minimum hány centinek kell lennie egy férfi péniszének aminek már örülnétek és elégedettek lennétek ha meglátnátok első alkalommal?

Figyelt kérdés

[link]

A magyar nők iszonyú mázlisták, mivel a magyar férfiaknak van torony magasan a legnagyobb péniszük átlagban egész Európában. Egy-két afrikai országot leszámítva az egész világon.

Ez azonban az individuális személyeknek nem vigasz. Sőt, ugye minél nagyobb a konkurencia annál inkább meg vagy lőve. Ha van egyetlen egy pozitív hatása a Magyarországra behozott ázsiai férfi hordának a fülöp-szigeteki, pakisztáni, indiai, kínai migránsoknak, az hogy masszívan lefele tolják az átlagot.

Nők! Most őszintén, kerek perec mondjátok ki, ha egy férfival először ágyba bújtok és először látjátok meg mekkora neki, milyen méret az amilyennek már örülnétek? és nem csak olyasmi lenne, hogy "ha minden más stimmel, akkor kompromisszumot kötök, esetleg".

tegnapelőtt 14:25
A kérdező szavazást indított:
11 cm
12 cm
13 cm
14 cm
15 cm
16 cm
17 cm
18 cm
19 cm
20 cm
27 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

12 cm a gyerek apjának

Ha nem figyelt oda még fájt is vele a szex

Rövid a hüvelyem nem fér bele minden szar na

Bocsmá

tegnapelőtt 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Ahoz képest hogy a magyar pasiknak van a legnagyobb Eu-ban

Rengeteg faszika siránkozik itt minden órában

Akkor hogy van ez ?

tegnapelőtt 14:32
 3/13 A kérdező kommentje:

2-es

Tévedés. Nem csak az EU-ban van a legnagyobb hanem egész Európában. Nem ugyanaz.

"Rengeteg faszika siránkozik itt minden órában"

Ahogy fent is írtam, az individuális személyeknek ez nem vigasz. Ha keresel 100 ezer forintot közmunkával, nem vigasztal hogy az átlagfizetés 400 ezer.

tegnapelőtt 14:34
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

#2 Elfelejted, hogy itt ugyanaz az öt ember siránkozik évek óta, a normális férfiakat ne keverjük ide.

Kérdező, 14 centivel nekem már bőven szuper. Abból se kell az egész, jórészt a végén üldögélek. A játékszerem is ekkora és annak se kell az egésze. Sőt, be se megy.

tegnapelőtt 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Ez az adat neten beküldött, annyit írt bele mindenki amit akart. 16,5cm átlag biztos, hogy nincs. Kb 2-2,5cm-t nyugodtan le lehet vonni.
tegnapelőtt 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Nekem akkor a 20 cm valami világrekord??
tegnapelőtt 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Ez bemondásra megy ember 🤣😂 Majd a pocakos, kis sétátol fulladó magyaroknak a legnagyobb pont mi ? Felének kb merevedési problémái vannak. Ez kb olyan hogy mi vagyunk a legbiztonságosabb meg gazdagabb ország 😂😂 Fogadni merek a Románoknál meg egy olyan térkép van hogy ott 16.5 centi itt meg 14 centi.

A valós átlag max 14-15 centi. És ez kb a legtöbb nőnek ideális. Nekem 16 és sok lány mondta hogy ettől nagyobb nem is kéne.

tegnapelőtt 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
15-16 a minimum ami szóba jöhet. 18-20 ami tényleg tetszik.
tegnapelőtt 15:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezt a térképet nem magyarok készítették.
tegnapelőtt 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Ránézésre nekem tetszik a nagy, éppen ezért dilemmába is kerültem, amikor online vásároltam játékszert. Mert hogy van egy hossza ráírva, meg egy behelyezhető hossza és az nagyon nem ugyanaz. Azt hittem, kicsi lesz a 15 cm behelyezhető, de még ezt sem használom ki. Ennél rövidebb is bőven éri a g pontomat.
tegnapelőtt 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!