Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora pénisz kell minimum amivel keményen meglehet dugni egy lányt, az a tipikus másnap is sántít dologra gondolva ?
Figyelt kérdés
16/4 centivel lehetséges már ? Vagy azzal akárhogy durvul a férfi nem elég még ?okt. 26. 13:10
1/17 anonim válasza:
Ha ilyen kérdések járnak a fejedben, szerintem ne szexelj még. Nem vagy hozzá elég érett.
2/17 anonim válasza:
Egy ujjal is kitudsz elégíteni egy nőt..
3/17 anonim válasza:
"másnap is érzi" - kidörzsölted a p.ncit, agyatlan voltál
4/17 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok amikor olyan keményen megdugod hogy másnap is sántít, nem kielégíteni. Azt lehet 12-vel is.
okt. 26. 14:44
5/17 anonim válasza:
Szerintem a
struppi andrea
találatoknál megtalálható az pénisz
6/17 anonim válasza:
Miért kéne sántítson mi a f.sz bajod van neked? Elfelejtheted ezt a méreteddel szerencsére. Arra elég lenne hogy kielégíts valakit, hogyha lenne mellé két agysejted, de nem értem miért jön szóba hogy valaki lesérüljön. Aki sántít, annak fájdalmai vannak.
8/17 anonim válasza:
"másnap is sántít"
Ezt csak úgy mondják. Max egy fiatal szűz lány akinek akkor szakadt át a hártya. Talán.
9/17 anonim válasza:
Egy jó 18/4-4-5 re már mondta nő
Plusz volt amelyik fogta utána a punciját,hogy nagyon megcsináltál,erre máskor is igényt tartok.
10/17 anonim válasza:
Vastagság számít inkább, jobban stimulálja az idegeket a hüvelyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!