Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb nőket titokban dugni szeretik csak ha nincs más vagy valóban kedvelitek az ilyen alkatú nőket?

Nekem a duci nő nem mond semmit.
Ha egy nőnek tetszik az arcra, a stílusa és szimpatikus a személyisége és meg tudom szeretni őt, és még tételezzük fel, hogy szexuális vonzalmat is kivált (erre egyre kevesebben képesek) akkor ez a nő nekem tetszene 60kg és 80-90kg-san is.

3
Az oké, a feleségem is pont ilyen. 😉

Tudod jó pakolni csak ciki vele mutatkozni
(Egy dagadt nő)

Birom a szavazásban a " ha nincs más, őket is megdugom"
Mintha ez csak a ti választásotok lenne. Ide-oda rakjátok a dagadt nőket, vagy megdugjátok, vagy nem. De persze nekik egy szavuk nincs ez ellen, mint egy tárgynak.
Hát mit várok...férfiak. Csak megvetéssel tudnak egy nőre tekinteni.

3.
Barátnőm is ilyen alkat, nagyon tetszik. :)

5-ös telt hölgy!
Miért lenne ciki pl veled mutatkozni?
Ez hülyeség!
Mindig is teltebb,husisabb barátnőim voltak(az egyik a feleségem is volt 8-évig),tehát eme állításodat csakis cáfolni tudom!
Bár jelenleg szingli pasiként nem keresek komoly kapcsolatot,viszont szerintem az ilyen nők a legszebbek,s legvonzóbbak a világon!
Szívesen beszélgetnék veled privátban,ha rám írsz!
Egy teltlányokat kedvelő szingli pasi

Nekem be jön. De azért sok egyéb is számít. Arc. Személyiség. Szex.
Szóval lehet hogy csak szex lenne, de ez úgyanúgy lehet nem duci nővel is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!