Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg igaz az, hogy a duci nőket max csak dugni jó titokban, de fel nem vállalnák sose?
Nekem volt több elég duci szexpartnerem, DE barátnőm is. Én simán eltudom képzelni azt, hogy egy duci csaj mellett élem le az életemet, mert nekem meg a vékony csajok nem jönnek be annyira. Volt vékonyabb barátnőm is, őt is imádtam, de szexuálisan izgatóbb volt vizuálisan amikor a vékonyabb barátnőm hízott, vagy amikor husisabb barátnőm volt. Igaz a vékonyabb barátnőimnek is nagyobb seggük volt, amit imádtam.
Szerintem, ha valaki nem kell komolyabbra az inkább a személyiség miatt van. Igaz nálam is van felső határ, mert voltak jóval kövérebb partnereim is, mint az ideálom. Ez lehet bunkóság, de ha valaki 90kg kevesebb kell tőle, mint egy 140kg-os csajtól, hogy komolyabbat akarjak tőle. Viszont ugyanez igaz egy 60-asra is, hogy sokkal jobban kell akarjak egy 60kg-os csajt ahhoz, hogy komolyat akarjak, mint egy 90 körüli csajtól.
Az egyik legfontosabb tényező az önbizalom, mivel elég sok duci partnerem volt akiknek imádtam a testét, de önbizalmuk elég kevés volt. Ne legyen beképzelt, mert az taszító, de legyen egészséges önbizalma és higgye el, hogy számomra vonzó, akarom és kívánom őt. Ha valaki erre nem képes, az is megmérgezi az egészet.
Az itt a gond hogy téged "duci" - nak hív q sok simp aki nem jut nőhöz szinte sosem.
Ha egy férfi elhízott akkor az zsír disznó stb... De ha túl sovány akkor gebe.
Magyarán túlságosan el vagy tájolva magadtól be beszélik neked hogy így is szép vagy pedig sry de nem mindig fog rád fel állni neki hosszú távon.
Ezért nincsen pasid. Meg hát valószínűleg neked sem jön be a saját kategóriád amit meg is értek és a fals önbizalmad miatt te még el is hiszed hogy van reális esélyed a 180+cm 60 kg - s szálkás pasiknál. Hol ott tőlük nagyon távol vagy!
Azért, mert üríteni jó vagy, de amúgy meg nem. Ennyi.
De nyugi, sokszor a "bomba nők" is ebbe a kategóriába esnek.
Most lehet piros X-et nyomni, ez az igazság.
*tapasztalom
Meg legtöbbször pont a magas vékony csávóknak jövök be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!