Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg igaz az, hogy a duci nőket max csak dugni jó titokban, de fel nem vállalnák sose?
Figyelt kérdés
Igazából sokszor azt veszem észre duci csajként h hiába van az önbizalmam a helyén. Mindig mikor ismerkedek valamiért az jön ki h csak szexre kellenék. Egyszer volt az, h egy csávó azt mondta: Járni komolyan csak vékony csajjal járnék. Duci csaj mellett mindenki szét szivatna csak. És mintha még nekem kéne emiatt rosszul éreznem magam. Soha többet nem találkoztam vele. Még csak magyarázatot se adtam neki miért nem akarok semmit se vele. Azóta ez kísért engem. Mindenhol azt látom azóta h persze vonzódnak hozzám, de komoly kapcsolatra nem akarnak engem. Pedig aztán én nem vagyok külsőleg p*csás vagy nyitom szét a lábamat mindenkinek. Tinderen, bulikban meg mindenhol csak közlik alkalmit, vagy barátság extrákkal.tegnap 03:21
11/17 anonim válasza:
Sose voltam vékony
Mindig voltak udvarlóim
Hosszabb rövidebb kapcsolataim
Felvállalva
Lehet hogy valakit nem de egy idő után egy nő észreveszi ha csak dugásra kell a pasinak
12/17 anonim válasza:
Sajnos szerintem is létező jelenség; a túlsúlyosság társadalmi megítélése miatt van: ha túlsúlyosnak lenni ciki, akkor a duci partner ciki partner. Ja és erre bukni meg sokaknál karcolja az enyhe perverzió határát, ezért a nyuszibbak nem büszkélkednek vele.
Ez nem azt jelenti, hogy duci csajként csak szexre kellesz a férfiaknak, csak azt, hogy azoknál, akik a környezetüknek élnek, ez mínusz pont. Igazságtalan, sértő meg felszínes is, de nem annyira végzetes, mint elsőre tűnik, rengeteg duci nő él komoly párkapcsolatban.
13/17 anonim válasza:
A legtöbb férfi manapság nem komolyat keres, szóval az, hogy ilyenek találnak pont be, véletlen is lehet.
14/17 anonim válasza:
Én évekig jártam egy duci csaj után. Bombáztam a szerelmemmel. Ajándékokat vettem neki. De csak annyit kaptam hogy néha a melóhelyén ebédszünetben vagy előttük az utcán beszélgettünk. De persze már sürgette a gyerekvállalást(mire? A nagy semmire???) Meg az egyéb ilyen neki fontos dolgokat. Én meg le voltam szarva. Max egy csicska lettem volna mellette! Úgyhogy választottam egy magas lányt inkább aki normális! És a teste is jó nagy popsi tájékon, de még jól is néz ki hozzá!
15/17 anonim válasza:
Társkeresőn ismerkedtem. A hölgy enyhén duci volt, ami rendben is van, nekem bejön. Kíváncsi volt én mennyi vagyok, amikor megírtam, közölte, hogy nem egy mangalicára gondolt, amikor macis alkatot jelölt meg. Én 180/88 kg vagyok, de szerintem közölhette volna a hölgy finomabban is. Sajnos másik társkeresős sztori. Itt egy szintén teltebb hölggyel randiztam kb 3 hónapig, aztán mondta, hogy bocs de van más. Semmi gond, nem állok senki közé. Egy hónap múlva jelentkezett újra, hogy jól indult a kapcsolatunk, miért nem folytatjuk. Meg az a fiatalabb srác csak önbizalomnövelésnek kellett neki. Amikor a szexet ajànlottam többet nem arra besértődött.
17/17 anonim válasza:
Én nem voltam duci, csak magas lányként "nagydarab". Teljesen tabutéma voltam minden fiúnak, emberszámba se vettek, persze "arra" bármikor jó lettem volna bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!