Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondani neki vagy inkább titokban tartani?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy lengyel sráccal, aki csak átutazóban volt itt és ezidő alatt szexkapcsolatban voltunk. Kiderült, hogy terhes vagyok tőle, és én megtartanám, de nem vagyok benne biztos, hogy ő ugyanígy gondolná-e. Egyébként azóta is beszélőviszonyban vagyunk, de nem tudom, ő hogy reagálná le.nov. 21. 11:32
2/20 anonim válasza:
Hát, ha csak átutazóban volt és már nincs itt, szerintem semmi gond nincs belőle. Ha örül neki, akkor lehet támogatni is fog, ha nem, akkor tiéd a gyerek nevelése egyedül, vagy egy jövőbeli pasival közösen.
Én az élet mellett vagyok, nyugodtan szüldd meg szerintem.
3/20 anonim válasza:
Nyílván anyagilag is kell tudni bírni, amibe rokonok is tudnak segíteni, ha kell… Szerintem mindenképpen megéri, jó babázást majd :)
2-es voltam
5/20 anonim válasza:
"Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát, vitéz, s bátor mindkettője, áldás szálljon mindkettőre!” Sok boldogságot :)
6/20 anonim válasza:
Mondjuk felvetődik a kérdés, hogy átutazóban volt, de a védekezés senkinek nem jutott eszébe?
Amúgy elvileg egy gyerek kettőn áll, de mindenképp mondd el neki.
7/20 anonim válasza:
Így már értem a védekezés hiányát. Hisz csak átutazóban volt, olyankor nem kell😀😀😀😀
8/20 anonim válasza:
Ha ilyen hülye volt hogy teherbe ejtett, akkor viselje a következményeit, nem jó senkinek hazugságban élni, mondd el.
10/20 anonim válasza:
Vetesd el.
Vagy határozott terved elcseszni ezzel a saját életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!