Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribinek gondolna a párom, ha elmondanám neki, hogy titokban mire vágyom?
Figyelt kérdés
Barátom 19 éves, most teoloógiai egyetemre készül,és elég konzervativ. Nagyon szeretem, rendes srác meg minden,de szexben nem mindig vagyunk egy hullámhosszon. Kivánja ő is annyiszor mint én, csak másképpen. Kizárólag misszionáriusban hajlandó csinálni és sötétben. Már próbáltam orálra csábitani, de elutasitja. Kezdem úgy érezni, hogy nem illünk össze,és ezért lelkiismeret furdalásom van, mert szeretem. Mit tegyek?2016. júl. 30. 18:19
1/32 anonim válasza:
Ha neked nem jó keress hozzád illőt. A szex fontos.
23/F
2/32 anonim válasza:
szakíts vele ha nem vagytok egy hullámhosszon.. hosszú távon egyikőtöknek sem lesz jó ez a dolog
4/32 anonim válasza:
Ha a szex nem jó, arra sajnos előbb utóbb rá fog menni a kapcsolatotok...
5/32 A kérdező kommentje:
basszus 5perc alatt 4privi :D nincs szükségem semmilyen ajánlatra, csak tanácsra! azt is értékelném ha ide irnátok. Köszi
2016. júl. 30. 18:26
6/32 anonim válasza:
szerintem igen!!! Pedig tök normális amit érzel,minden nőnek ilyennek kell lennie. Az ha nem élheted ki a pároddal a vágyaidat az milyen mááááááár? Bocsi de szerintem tök béna párod van,és ezt nem csak te érzed,minden nő így reagálna max 1 vak nem.
7/32 anonim válasza:
Bármennyire is szereted, két embernek akkor lesz kiegyensúlyozott és hosszútávú a kapcsolata, ha mind testileg, mind pedig lelkileg összeillenek.
Előbbi nálatok nem mondható el.
Én elhiszem, hogy szereted, meg minden, de majd ha elmegy a kezdeti lángolás, jönnek a kapcsolatban a szürke hétköznapok, akkor bizony majd rájössz, hogy van több dolog, amit nem kapsz meg és bizony vágyni fogsz rá. És ez fog majd gondot okozni.
8/32 anonim válasza:
te akarod őtsz.o,p.ni vagy azt szeretnéd ha nyalna téged?
esetleg teggel kezd el őt szajjal hátha jobban esik neki álmában
ha felriad mond hogy ez csak álom
9/32 anonim válasza:
Én a helyedben szakítanék vele... Neki akarsz kedveskedni, őt akarod kényeztetni erre meg ő... Elutasitja, mintha nem is kellenél neki... Egy idő után lelkileg is összetör mejd téged ez a kapcsolat.
10/32 anonim válasza:
Azért mert orálozni akarsz a párodnak attól még nem leszel ribizli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!