Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribinek gondolna a párom, ha elmondanám neki, hogy titokban mire vágyom?
Feltételezem, hogy nemcsak vallásos, de kellőképpen prűd nevelést is kapott, amit idővel éppen le is vetkőzhetne magáról szép fokozatosan, de ha így reagál a próbálkozásaidra, amivel próbálnál némi változatosságot vinni a finoman szólva egyhangú szexuális életetekbe, akkor sok reményt nem fűznék hozzá.
Nem elpoénkodni akarom a dolgot, de ha a vallással magyaráz dolgokat, akkor már azt sem értem, hogy a házasságkötés előtti szex mégis hogy fér neki bele, mert tudtommal az paráznaságnak minősül, viszont mondjuk a lovagló póz házastársak között nem.
(Én legalábbis sehol nem olvastam olyat, hogy Isten, a Biblia vagy a katolikus egyház álláspontja szerint a házasságon kívüli szex oké, feltéve, hogy kizárólag misszionárius pózban és sötétben kerül rá sor.)
Nekem már az is unalmas és fantáziátlan lenne, ha egyetlen szeretkezés alatt csak ebben az egy pózban lennénk, nemhogy hónapokon, éveken, netalán egy életen keresztül egy olyan férfival élni, akiben ennyire nincsen kreativitás, spontaneitás, felszabadultság, fantázia és kísérletező kedv a szex terén.
Meg kell beszélni, mindent lehet tanulni, a csókolózást, szexet, sportokat...
A gyk-s kangörcsök szerint meg szakítani kell egyből, majd biztos ráhuppansz utána a plöttyedt testükre, legalábbis azt hiszik.
# 24
Tanulni valóban mindent lehet, ha valakiben a szándék megvan, de a kérdezőnek nem a barátja tapasztalatlansággal, ügyetlenséggel stb. van gondja, hanem önmagával az egész szexszel kapcsolatos felfogásával, a szexhez való viszonyulásával, - hogy szerinte mi megengedett Isten szerint és mi nem, ("aki meg másképp csinálja, az parázna, és megkapja méltó büntetését" / "Mikor először kezdeményeztem akkor felháborodott, hogy miféle dolgot csinálok, és hogy ezt nem gondolta volna rólam" - és a fiú még teológiát fog tanulni pár évig.
Szerinted milyen jellegű tanulás tud ezen a helyzeten olyan irányba változtatni, ahogy a kérdező szeretné?
(És mondjuk nem kangörcsös gyk-sként kérdezem, mert nekem még farkam sincsen. :-)
Amit én nem értek, hogy ha annyira vallásos, akkor miért szexel házasság előtt?
Ne haragudj, de ha nem tudsz osztozni a vallásos áhítatában nem illetek össze akkor sem, ha megelégszel a sötét misszionáriussal.
Erre szokták mondani, hogy "Szép, szép az a szerelem, csak az a mocskos szex ne lenne!" :-))
Kérdező, azzal már próbálkoztál, hogy mutasson forrásokat arra, hogy a házasság előtti szex oké, viszont világosban, és a misszionáriust leszámítva bármely más pózban szexelni paráznaság???
Ha nála ez elvi, lelkiismereti kérdés, amihez tartani akarja magát, akkor annyit tudsz tenni, hogy eldöntöd, hogy a kapcsolatotok egyéb téren ad-e neked annyit, ér-e neked annyit, hogy szexuálisan frusztrált legyél, meg eltűrd, hogy még ő bánt meg a beszólásaival, aztán majd úgyis érezni fogod, hogy ez részedről meddig van így rendben.
Vagy - bocs, hogy elpoénkodom a dolgot - esetleg kitartóan imádkozhatsz valami csodáért.
"Kizárólag misszionáriusban hajlandó csinálni és sötétben. "
Az ilyenekből lesznek a Jean D'Arc féle lányokat máglyára küldők.
Feszültség levezetést igényel, semmi mást.
A teológiával majd kényúrrá válik. Saját gátlásai miatt pokollá teszi később az életed.
Ez rossz.
Pedig az ószövetség szerint a szex nem bűn.
Ezt ő is tudhatná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!