Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribinek gondolna a párom, ha elmondanám neki, hogy titokban mire vágyom?
Figyelt kérdés
Barátom 19 éves, most teoloógiai egyetemre készül,és elég konzervativ. Nagyon szeretem, rendes srác meg minden,de szexben nem mindig vagyunk egy hullámhosszon. Kivánja ő is annyiszor mint én, csak másképpen. Kizárólag misszionáriusban hajlandó csinálni és sötétben. Már próbáltam orálra csábitani, de elutasitja. Kezdem úgy érezni, hogy nem illünk össze,és ezért lelkiismeret furdalásom van, mert szeretem. Mit tegyek?2016. júl. 30. 18:19
31/32 anonim válasza:
Hagyd a fenébe ezt a szent fazekat! Keress egy normális pasit! f.
32/32 anonim válasza:
Mi lett veletek, mi van veletek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!