Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondani neki vagy inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondani neki vagy inkább titokban tartani?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lengyel sráccal, aki csak átutazóban volt itt és ezidő alatt szexkapcsolatban voltunk. Kiderült, hogy terhes vagyok tőle, és én megtartanám, de nem vagyok benne biztos, hogy ő ugyanígy gondolná-e. Egyébként azóta is beszélőviszonyban vagyunk, de nem tudom, ő hogy reagálná le.
nov. 21. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Anya, miért lengyel az apám?

Hát kisfiam, anya bevolt brszva egy buliban és egy részeg lengyel csávó belémélvezett.

nov. 21. 12:44
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hogy mennyire lettetek jóban. Van aki ennyi idő alatt kétszer elválik. Hiszen meg volt kefélő most meg a beszélő viszony.
nov. 21. 12:47
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom, miért kellett lepontozni, csak mert a kérdező mellett vagyok, abban, hogy tartsa meg🤔 Nem mondtam, hogy ne mondja el.

Attól még, mert mondjuk tegyük fel, a pasas nem örül neki, vagy úgy reagálna rá, hogy ő ezt nem akarta, NEM kötelezi az várandós nőt, hogy vetesse el. Abban az esetben csak magára hagyja, mind anyagi téren és nevelés terén…

2 és 3-as válaszoló voltam.

A kérdező megszeretné és jogában áll megtartani.

nov. 21. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13# igen elméleti síkon ez akár így is működhet, de sajnos nem így szokott...

Az anyuka, amikor 1 éves a gyerek, pl kitalálja, hogy hát jól jönne az a gyerektartás...

Aztán, eleve ez a gyermek egy nem ideális helyzetbe születne, azaz jó eséllyel totálisan apa nélkül... tudom, meg is halhat egy apa pl, de ez még az sem.

Mit fog mondani/ hazudni az anyuka annak a szerencsétlen 4-6 éves gyereknek, amikor majd szóba kerül, hogy neki miért nincs apukája??

nov. 21. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
17%
Tartsd titokban és majd 1 év múlva bíróság útján keresd meg, hogy fizetni kellene a gyerektartást. 🤦‍♀️
nov. 21. 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szexhez elég bevállalós voltál akkor ahhoz is legyél, hogy egyenes gerinccel elmondod neki! Nem is tudom emberek mit képzelnek, hogy ilyenkor bezzeg sunnyognának...szexhez bezzeg volt ész de utána hova tűnt?!
nov. 21. 13:49
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

14#

Igen, de a nő elmondta, a pasi elhatárolódik ettől, lemond az apaságról… azért a jogszabályok ki vannak találva, a férfit is védi, ha kell. A pasi le tudja screenelni a beszélgetést, ha van esze, akkor ezt írásban beszéli meg, hogy nyoma maradjon.

Hogy mi legyen a sztori, a gyerek felé, arra van ideje kitalálni, hogy az igazságot miképpen fogalmazza meg, hogy ne hazudjon. Van pár éve rá. Virág nyelvvel elmondja.

Közbe meg találhat valakit, akivel együtt felnevelik.

Inkább hozza világra, sem mint, hogy abortusszal megölesse, ami benne is egy traumát fog hagyni.

nov. 21. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod el neki az elején, ha nincs semmi beleszólási joga most, később anyagiakat se akarj lehúzni róla. Joga van tudnia neki is, főleg ha megtartod!
nov. 21. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Remélem van elég félretett pénzed és nem a nyomorba akarod megszülni gondolkodás nélkül a gyereket...

A gyerek életét van eszetek elrontani, de védekezni már nem volt...

Hiába, mindig a butábbak szülik tele a világot

nov. 21. 16:08
 20/20 anonim ***** válasza:
#14 plusz innentől BÁRMIFÉLE társkeresésben, meg úgy az életben is barominagy hendikep. el kéne menni a.. hoppá... ja, kire bízzam a puját?
nov. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!