Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek tényleg igaz az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg igaz az, hogy a duci nőket max csak dugni jó titokban, de fel nem vállalnák sose?

Figyelt kérdés
Igazából sokszor azt veszem észre duci csajként h hiába van az önbizalmam a helyén. Mindig mikor ismerkedek valamiért az jön ki h csak szexre kellenék. Egyszer volt az, h egy csávó azt mondta: Járni komolyan csak vékony csajjal járnék. Duci csaj mellett mindenki szét szivatna csak. És mintha még nekem kéne emiatt rosszul éreznem magam. Soha többet nem találkoztam vele. Még csak magyarázatot se adtam neki miért nem akarok semmit se vele. Azóta ez kísért engem. Mindenhol azt látom azóta h persze vonzódnak hozzám, de komoly kapcsolatra nem akarnak engem. Pedig aztán én nem vagyok külsőleg p*csás vagy nyitom szét a lábamat mindenkinek. Tinderen, bulikban meg mindenhol csak közlik alkalmit, vagy barátság extrákkal.
dec. 26. 03:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a sértegetést ki kérem magamban. Hormonális PCOS betegségem van (ami nem lehet férfinak igen). Nem tömöm a fejemet mindennel unalmamban.. és nem 150 kilos se vagyok azért
dec. 28. 03:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Én szingli pasiként jelenleg egyátalán nem keresek komoly kapcsolatot!

Viszont ha az a kérdés,milyen alkatú nő,nők tetszenek pl nekem,akkor az a válaszom,hogy teltebb,husisabb,akár érettebb,tehát kb olyan alkat,amilyen Te is lehetsz elmondásod alapján,kedves kérdező hölgy!

Viszont szívesen beszélgetnék veled privátban,ha lenne kedved,s rám írsz!

Hiszen számomra Ti vagytok a legszebbek,s legvonzóbbak a világon!

Bárhogyan is szívesen kényeztetnék ilyen,vagy hasonló nőt!

febr. 9. 21:30
 23/23 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy nem az alkatod miatt kellesz csak szexre. Ilyen világot élünk. Normális pasinak, köcsög nő, normális nőnek köcsög pasi. Sok próbálkozás és csalódás kell ahhoz, hogy rátalálj a jóra.

Csak sokkal könnyebb feladni és itt picsogni, játszani az áldozat szerepét. Ez minden csak pont nem az általad említett magabiztosság.

febr. 10. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!