Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb nőket titokban dugni szeretik csak ha nincs más vagy valóban kedvelitek az ilyen alkatú nőket?

6 éve jöttem össze a barátnőmmel, aki alacsony+molett. 160cm és 90kg. Nem manöken alkat, de nagyon szép arcú. Először a kedves személyisége vonzott. Előtte volt már tizenvalahány barátnőm, akik kivétel nélkül karcsúak vagy átlagos testalkatúak voltak. Szóval ő az első duci párom és mostmár az eddigi leghosszabb kapcsolatom. Nem cserélném el őt semmi pénzért. Nem csak azért, mert szívből szeretem, de a szexben is lekőrözi az exeket. Imádom a nagy melleit, a nagy popsiját, a husis testét. Elnézést a kifejezésért, de sokkal jobb érzés egy jó párnás testhez bebújni az ágyba, mint egy csontkollekcióhoz. Arról nem beszélve, hogy rendkívül aktív, mondhatnám szexmániás. Szinte minden nap van szex vele, máig nem untunk rá egymásra. Ha minden terv szerint alakul, hamarosan gyereket szeretnénk. Már leállt a tablettával. Alig várom hogy milyen lesz állapotosan, nagy pocakkal, még nagyobb cicikkel. :)
31F

Az általad említett paraméterek alapján nekem ez nagyon sok.
Nem tudnék szexuálisan vonzódni egy ilyen alkatú nőhöz.

Alapvetően nem vonzódom a kövér nőkhöz, viszont ha egy nőn "van mit fogni", az bizonyos esetekben elfogadható. De itt tényleg számít a súly/magasság.
"Legyen magasság 165-175 közötti és kilóra olyan 90-100kg".
Hát azért nem mindegy, hogy 165 cm és 100 kg, vagy 175 cm és 90 kg.
Mert ha magas, akkor még eloszolhat rajta a súly (ha nem lép át egy határt).
Egy alacsonyabb nőn meg taszító a túlsúly, mert nem oszlok el rajta, hanem kis gömböc lesz tőle, aminek már csak gurulnia kellene.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!