Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, 35 évesen már öregnek számítok nektek?
Figyelt kérdés
ma 00:40
1/3 anonim válasza:
Öregnek nem, de ez függ attól is h 35 évesen kopasz vagy e már félig. Én nem tudom miért minden 30 felett pasi szinte félig kopasz vagy micky egérnek néz ki. De ha csak az életkort nézzük egy 10 év plusz egy nőnek tök alap. Párom is 32 én 27
2/3 anonim válasza:
20-on évesen 30-46ig jöttek be
Szóval rendben
Vagy most ez fel ment 32-48 maximum 50
N31
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem nézek ki úgy, dús a hajam még és sportos alkat vagyok, izmos, nem mackós. Nagy arcszőrzetem sincs, rendszeresen borotválkozom.
ma 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!