Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 49 éves férfi ként , lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

49 éves férfi ként , lenne értelme kapcsolatot létesítenem egy 23 éves fiatal lánnyal ?

Figyelt kérdés

Ezzel a 23 éves fiatal lánnyal, sokat és nagyon jókat beszélgettünk és érzésem szerint , csak ara vár hogy én kezdeményezzek nála .

Nagyon kedves , talán túlságosan is kedves hozzám , mindig mosolyog és úgy tűnik , nagyon szeret beszélgetni velem .

Nagyon megfontolt , komoly s érett gondolkodású lánynak tartom ,, de még is ha bele gondolok hogy a lány szülei kb: velem egykorúak , akkor kissé aggódni kezdek , mert lehet hogy fordított esetben , nekem sem tetszene ha a lányom egykor , velem egy idős férfit választana magának .

Nektek mi a véleményetek erről ?

tegnap 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Megválaszoltad már a kérdésedet. Normális e? Nem annyira. Elitélendő? Nem. Megmaradna a kapcsolat? Nem hiszem. Huszonéves nő nem fog egy nála dupla annyi idős férfinél megmaradni hosszabb távon. Mégha össze is jönnétek és a következő 10-15 évben ő gyereket akarna tőled te meg már nagypapa korú lennél a gyereknek se lenne jó. De ez a te életed és az ővé. Ha szeretitek egymást ezek a dolgok nem jelentenek akadályt
ma 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
26 év van köztetek. Csak most kezdi az életét te meg mindent megtapasztaltál már. Azt kell mérlegelned, hogy téged ez mennyire zavarna. 10 év múlva már lassan nyugdíjas vagy, ő még mindig csak 33.
ma 00:14
 3/6 he84 ***** válasza:
Ne a hasonló kortól függjön az ügyben, amit írtál.
ma 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Én pontosan veled egyidős vagyok és tavaly volt egy 19éves csajom. Baromira jól éreztük magunkat. Soha nem merült fel a korkülönbség. Annyit hozzá kell tennem, hogy a csaj alapból nem vonzódott a fiatal pasikhoz, neki volt egyfajta apakomplexusa és ezt vállalta is. Sajnos a továbbtanulása miatt messzire került és lezárult a dolog. A mai napig szoktunk beszélni telefonon, mindent velem beszél meg. Nagyon szeretem. Főztem rá ha jött, megetettem úgymond, ölelgettem, simogattam és ő bújt hozzám. Tele vol szeretethiánnyal. Az apja egy zsarnok és teljesen kicsinálta a lelkét. Nem vagyok kamu, minden amit írok megtörtént és igaz.
ma 00:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudok ilyen kapcsolatról, működik.
ma 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebből látszik, férfinak nem fontos a belső, csak a kulső...

Egy 23 éves lányka biztos tapasztalt annyit, mint te :D

ma 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!