Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt látom hogy egyre nagyobb divat szeretőt(vagy többet tartani) manapság, túlnyomóan nők részéről. Ezt tudván, mi értelme vagy manapság bárkivel is kapcsolatot kezdeni, vagy összeházasodni ha úgyis félrelép az asszony?
Sajnos személyes tapasztalatom is ugyanez.
Félrekúrni elég hamar tud a nők többsége, de az anyagi "biztonság" miatt csak kell a kapcsolat, mert tanulni, dolgozni azt büdös.
A világirodalom harmada-fele évezredek óta a külső kapcsolatokról szól. Nem hiszem, hogy mostanában változott volna az arány.
Szinte sohasem csak a pár egyik tagján múlik, van a másiknak is szerepe.
Nekem volt női szeretőm, akivel a házastársainkat csaltuk. Kölcsönös volt, mindkét oldalon volt, ami miatt így alakult.
34/F
"manapság"
Valaki nem járt be vagy nem figyelt töri és irodalom órákon.
Azért van "szeretőm", mert nincs párom és kutya sem akar kapcsolatot. De ez lószart sem ér, csak pár órányi időtöltés. De szeretnék kapcsolatot és igen, olyannal, aki szexuálisan is kielégít.
Az előző páromat megcsaltam, mert se lelkileg, se testileg nem adott semmit. Megbántam és nem tenném újra. Teljes kapcsolat kell és ha ez nincs meg, inkább maradok a laza kapcsolatoknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!