Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem összeházasodni majd?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, ő 26 én 21. Tegnap mondtam neki egy szép helyszínre hogy na itt lesz az esküvőnk. Aztmondta ő nem szeretne esküvőt. Ez azért van mert nem szeret eléggé?2022. aug. 1. 10:32
1/13 anonim válasza:
Szerintem az emberek jelentős része a háta közepére sem kívánja az esküvőt, de ettől még szereti a párját.
2/13 anonim válasza:
Nem jo hangulatában találtad be.
3/13 anonim válasza:
Na már megint a szuper női elméletgyártások...
Ennek a szeretrthez semmi köze.
Van aki akar van aki nem.
Ezt az elején le kell tisztázni, és ha neked ez életcél akkor keress olyat aki házasodni szeretne.
4/13 anonim válasza:
Bocsi, de ennyire nem ismered a párodat? Nem szoktatok beszélgetni? Fiatal felnőttek vagytok, több éves kapcsolatban. Sosem került még szóba a jövőtök?
5/13 anonim válasza:
Négy éve vagytok együtt, és ez még szóba sem jött, most tudtad meg?
Nem, nem biztos, hogy azért, hiszen nem azt mondta, hogy téged nem akar elvenni. Igaz, az felér egy szakítással.
Jó lenne leülni, és alaposan megbeszélni az igényeiteket.
6/13 anonim válasza:
Mi nem ismerjük a párod, honnan tudnánk megmondani mit akarna? Add meg a teló számát, becs' szó megkérdezem tőle, és itt leírom! :)
7/13 anonim válasza:
Az ,hogy szeret nem esküvő függő!
8/13 anonim válasza:
Nem ezen múlik szeret e, és még csk 21 Vagy.
9/13 anonim válasza:
Nem mindenki szeretne, erről nem beszéltetek előtte soha, hogy terveztek-e ilyet? Mert ez nem mindegy. Nem kell egyből kombinálni és arra gondolni, hogy nem szeret.
10/13 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy a 4 év alatt ez sosem jött szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!