Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Őszintén, minimum hány centinek kell lennie egy férfi péniszének aminek már örülnétek és elégedettek lennétek ha meglátnátok első alkalommal?
Figyelt kérdés
A magyar nők iszonyú mázlisták, mivel a magyar férfiaknak van torony magasan a legnagyobb péniszük átlagban egész Európában. Egy-két afrikai országot leszámítva az egész világon.
Ez azonban az individuális személyeknek nem vigasz. Sőt, ugye minél nagyobb a konkurencia annál inkább meg vagy lőve. Ha van egyetlen egy pozitív hatása a Magyarországra behozott ázsiai férfi hordának a fülöp-szigeteki, pakisztáni, indiai, kínai migránsoknak, az hogy masszívan lefele tolják az átlagot.
Nők! Most őszintén, kerek perec mondjátok ki, ha egy férfival először ágyba bújtok és először látjátok meg mekkora neki, milyen méret az amilyennek már örülnétek? és nem csak olyasmi lenne, hogy "ha minden más stimmel, akkor kompromisszumot kötök, esetleg".
jan. 3. 14:25
11/13 anonim válasza:
7-es!Kikérem magamnak amit írtál,fitten tartott edzett 39 éves férfi vagyok a 20 cm-el..IT vezető vagyok egy multinál a magyar átlagbér 4× fizetésével..Azért nem mindenki egy dagadt malac..
12/13 anonim válasza:
Szerintem 12-13 elsőre nem rossz de 14 től nekem már tökéletes.
13/13 anonim válasza:
8 ilyet mond 15-16 minimum 😂😂 Az az átlag, sőt kicsit afelett is van. Álom világban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!