Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora minimum pénisz mérette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora minimum pénisz mérettel kereshetek alkalmi szexpartnert? (csajt)

Figyelt kérdés
dec. 12. 21:52
A kérdező szavazást indított:
11 cm alatt ne!!!
11 cm
12 cm
13 cm
14 cm
15 cm
16 cm
17 cm
18 cm
19 cm
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a 14 az a méret amivel már alkalmi ál se lesz gáz egy csajnál. Nyilván ha vagánykodsz hogy mekkora nagy, meg 20 centi akkor gyökérnek néz de ha normálisan viselkedsz akkor azzal már egy csaj se küld el. Sőt egy rendes srácot 12 centivel se fognak csak akkor max ha nem élvezte többet nem keres.
dec. 12. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 12...
dec. 12. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
DE milliméter!
dec. 12. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
13
dec. 12. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

16cm

De ha csak 14 lenne leszarnám.

Alkalmi attól alkalmi hogy nem párkapcsolat.

Jól éreztem magam és kész.

dec. 13. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 37 cm, de ezt nem tetted be az opciók közé...
dec. 13. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Alkalmi szex lényege hogy jó legyen, kemény, izzasztó, élvezetes. Kb 16-tol felfele
dec. 13. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Alkalmit bármilyennel, mert nem tudja szegény, hogy mekkora, és meddig fog tartani. Aztán persze lehet, hogy második alkalom már nem lesz...
dec. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!