Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett nők! Ti fantáziáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett nők! Ti fantáziáltatok már fiatallal?

Figyelt kérdés

Hány éves voltál akkor, mennyi idős volt a fiú, lett-e valami belőle, milyen szituáció volt stb…

Csak kiváncsi vagyok.

Nyugodtan jöhet privátba is, ha nem szeretnéd azt, hogy 600-an rád írjanak egy komment miatt.

tegnap 23:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Még fiatal vagyok

Ha élek még és beüt a pánik akkor majd 20 év múlva biztos

N31

ma 00:01
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Eddig csak 3 évvel fiatalabb pasival voltam. Igaz 27 vagyok. :)
ma 00:16
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Kérdés, hogy mit értesz érett meg fiatal alatt.
ma 01:45
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

17 volt én 32

40n

ma 03:24
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

23 évesről

30 N

ma 04:06
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Én 44 a srác 26. Sztorit nem irok.
ma 06:40
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk én nem vagyok még 35+ érett nő, de 24 évesen voltam egy 17 évessel és 27 évesen egy 18-cal. Fantasztikus volt. Ha érett nőként szingli leszek majd, simán lennék fiatallal akkor is :D
ma 08:27
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Gyorstüzelők, éretlenek és tapasztalatlanok. Párotokat meg kibeszelitek mert gyerekes a szexben, túl hamar elmegy. Egy fiatal fiú nem hinném hogy tapasztalt lenne.
ma 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Kit érdekel hogy tapasztalt
ma 09:39
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Jólvan papa ezzel próbálod elhitetni a nőkkel, hogy sokkal jobb egy hájas ráncos aputestű 50-es fazon, mint egy feszes izmos jóképű 20 éves. El kell keserítselek, kva jó a szex a fiatalabb pasikkal :D Ők még napi többször is bírják és a gyorstüzelésnek köze nincs az életkorhoz.

ma 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!