Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett nők! Ti fantáziáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett nők! Ti fantáziáltatok már fiatallal?

Figyelt kérdés

Hány éves voltál akkor, mennyi idős volt a fiú, lett-e valami belőle, milyen szituáció volt stb…

Csak kiváncsi vagyok.

Nyugodtan jöhet privátba is, ha nem szeretnéd azt, hogy 600-an rád írjanak egy komment miatt.

tegnap 23:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

Juj de kis önző vagy kérdező, ne kapjon 600 privit hogy csak is te tudj neki írni 😂 (merthogy egyértelműen privicélpont-vadászat céljából született a kérdés, amiben majd jól felajánlanád a "szolgáltatásaidat")

Há' ennyire irigyled mások f.száról a p.ncit? 😂

ma 12:28
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
#8 A 10-est annyival egészíteném ki, hogy még a péniszük is nagyobb :)
ma 13:02
 13/20 A kérdező kommentje:

Egy bohóc vagy

ma 13:22
 14/20 A kérdező kommentje:
Eddig senkire sem írtam rá csak, hogy tudd. Tényleg kiváncsi vagyok… ennyi
ma 13:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

#12!

Gond van a peniszeddel az csak a te problémád, ilyen eszembe sem jutna. Ahány nővel voltam mind azt mondta hogy huhhhh, de jó fa.szod van. Neked mondták e már ilyet?😂😂

ma 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Biztos nem, a világon csakis neked van jó farkad! Egy leszületett görög szexisten lehetsz, a nyomodba sem érhet senki!

ma 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 Fáj mi? 😃 Szar lehet, hogy egy fiatal mindenben jobb.
ma 15:24
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy jobb de nem hiszem. Azt írom amit mondtak. Kis pocsuek, gyorstüzelők ezrede felsorakozott 😂😂😂😂. Asszonyotokat ha van, más elégíti ki.
ma 15:28
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Az értelmező szótárban az irigység szó mellett a te arcképed van példának😀
ma 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
28%
Hagyjátok szegényt. Szar lehet pocakos ötvenesként szembesülni, hogy a fiatalok jobb állóképességgel, jobb testtel, jobb teljesítménnyel és nagyobb pénisszel rendelkeznek.
ma 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!