Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feminista nőket mi teszi boldoggá?
"kedves" kérdező...a feminista nők azok, akik normálisak. Normális nő nem lesz attól boldog, hogy dolgozik 8-10-12 órát, utána meg még ki is nyalja a seggedet. Tudod, mivel lehet minket, normális nőket boldoggá tenni? Munka után ne vágjátok le magatokat a kanapéra egy sör társaságában hanem vegyétek ki a részeteket a munkából. Ha ti a 37 fokos hőemelkedésben megpusztultok, ne várjátok el a nőtől, hogy rohadt erős menstruációs görcsölés, 40 fokos láz és hasonlók mellett mindent ugyanúgy megcsináljanak.
Pl nálunk munkamegosztás van, általában én szoktam főzni, takarítani, de amikor menstruálok, első nap nagyon erősen görcsölök,( hiába szedek fájdalomcsillapítót, az orvos szerint pedig semmi bajom sincs) a párom fogja magát, és helyettem megfőz, vagy kitakarít. Ez baromi jól tud esni egy nőnek. Vagy mikor mindenféle ok nélkül, csak úgy, mert szereted, veszel neki egy tábla csokit, vagy egy szál virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!