Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista nőket mi teszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista nőket mi teszi boldoggá?

Figyelt kérdés
Szóval vannak a normális nők, őket a normális dolgok teszik boldoggá. Egy finom ebéd megfőzése, tiszta ház, érzelmi támogatás és hátország nyújtása a Férfinak, és hasonló jó dolgok. Na most ezeket a klasszikus és normális női értékeket az itteni modernkori feministák minden lehetséges módon elutasítják, támadják. Sőt, a többi normális nőt is próbálják ezek ellen az igaz és jó értékek ellen hergelni, a rendes, dolgos, becsületes nőket is cikizve, őket mindenféle rossznak beállítva. De akkor mi teszi őket boldoggá igazán? Azt már megfigyeltem, hogy vitatkozni, veszekedni azt nagyon szeretnek. De azon kívül biztos van még pár másik dolog. Mik lennének azok?

dec. 20. 16:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
39 bár mi nem vagyunk még házasok, nekem "csak" vőlegényem van, már lassan 2 éve együtt élünk. Ő boldog velem. Nem csalnánk meg egymást sosem. Persze, vannak vitáink, de szerintem nagyin jó a kapcsolatunk, meg tudunk beszélni mindent.
dec. 27. 10:38
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
39: a környezetemben pont ezeket a csicska házitündéreket csalják halomra fiatal, szexi, nem meghunyászkodó nőkkel, mert azért 3 gyerek mellett meg 24/7 házimunkázva, mert apukának leesne a farkáról az aranygyűrű, ha besegítene, azért ált. nem marad egy topmodell a nő.
dec. 27. 10:44
 43/43 anonim ***** válasza:

"kedves" kérdező...a feminista nők azok, akik normálisak. Normális nő nem lesz attól boldog, hogy dolgozik 8-10-12 órát, utána meg még ki is nyalja a seggedet. Tudod, mivel lehet minket, normális nőket boldoggá tenni? Munka után ne vágjátok le magatokat a kanapéra egy sör társaságában hanem vegyétek ki a részeteket a munkából. Ha ti a 37 fokos hőemelkedésben megpusztultok, ne várjátok el a nőtől, hogy rohadt erős menstruációs görcsölés, 40 fokos láz és hasonlók mellett mindent ugyanúgy megcsináljanak.

Pl nálunk munkamegosztás van, általában én szoktam főzni, takarítani, de amikor menstruálok, első nap nagyon erősen görcsölök,( hiába szedek fájdalomcsillapítót, az orvos szerint pedig semmi bajom sincs) a párom fogja magát, és helyettem megfőz, vagy kitakarít. Ez baromi jól tud esni egy nőnek. Vagy mikor mindenféle ok nélkül, csak úgy, mert szereted, veszel neki egy tábla csokit, vagy egy szál virágot.

dec. 28. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!