Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista nőket mi teszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista nőket mi teszi boldoggá?

Figyelt kérdés
Szóval vannak a normális nők, őket a normális dolgok teszik boldoggá. Egy finom ebéd megfőzése, tiszta ház, érzelmi támogatás és hátország nyújtása a Férfinak, és hasonló jó dolgok. Na most ezeket a klasszikus és normális női értékeket az itteni modernkori feministák minden lehetséges módon elutasítják, támadják. Sőt, a többi normális nőt is próbálják ezek ellen az igaz és jó értékek ellen hergelni, a rendes, dolgos, becsületes nőket is cikizve, őket mindenféle rossznak beállítva. De akkor mi teszi őket boldoggá igazán? Azt már megfigyeltem, hogy vitatkozni, veszekedni azt nagyon szeretnek. De azon kívül biztos van még pár másik dolog. Mik lennének azok?

ma 16:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%

Kezdjük ott, hogy a feminista nők sem egy homogén halmaz, ha nem a turbófeministákat vesszük, hanem a klasszikusokat. Merthogy feminizmus az, hogy vki úgy gondolja, hogy egy nőnek legyen JOGA eldönteni, hogy mit akar kezdeni az életével. Közöttük is vannak olyanok, akik űgy döntöttek, hogy htb-k lesznek és elcsöppennek egy kisbaba látványától, boldogan mossák a férjük alsónadrágját stb. Engem boldoggá tud tenni az, hogy főzök a páromnak - amennyiben ez kölcsönös. Mert az, ha száműzve vagyok a konyhába és takarítószerek közé, és nem tudok döntést hozni semmilyen fontos dologban a saját életemmel kapcsolatosan, az nem tesz boldoggá.

Ami boldoggá tesz:

- egyrangú társként létezni egy párkapcsolatban

- egy férfi, aki engem a személyiségemért szeret, és nemcsak azért van velem, mert mán kellett egy asszony meg mert majd tudok szülni x gyereket (mert nem akarok gyereket), meg mert "jól néz ki a kicsike"

- a hobbijaim (nekem pl. nem a főzés és a kertészkedés az, hanem az olvasás, színházba járás, múzeumba járás, túrázás, utazás), az hogy azon túl van személyiségem és identitásom, hogy "az XY felesége" meg "anyuci" vagyok

- az a tudat, hogy nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben... hogyha a párom "kidob" vagy sajnos esetleg meghal, akkor el tudom magam tartani és nem kell elmennem csövezni vagy ráakaszkodni egy újabb pasira, amiért van jó munkám és megkeresem azt a pénzt, amivel egy tűrhető életszínvonalat egyedül is fent tudok tartani

ma 16:52
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

"Egy finom ebéd megfőzése, tiszta ház, érzelmi támogatás és hátország nyújtása a Férfinak, és hasonló jó dolgok."

Álmodik a nyomor :D

Majd anyukád megteszi neked.

ma 16:54
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

A kiszolgálásod és támogatásod ugye úgy várod, hogy a nőd is ugyanúgy dolgozik, mint te? :D

Bilibe lóg a kezed.

ma 16:55
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Te is jól tudod, hogy amit "normális" női hozzáállásként tálalsz, tiszta ház, érzelmi támogatás, kiszolgálás jellegű hátország a (nagybetűs) Férfinak, az utoljára a 60-as évek környékén volt általánosnak mondható, az elutasítása már sok-sok évtizede nem számít vadfeminista hóbortnak. Innentől kezdve a kérdés nem több, mint trollkodás. Találj valami jobb programot péntek estére.
ma 16:56
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok... én is elgondolkodtam azért, mint a 3-as, hogy a kérdező a normális férfit és magát úgy látja, mint aki gürcöl azért, hogy eltartsa a nőt, vagy úgy van vele, hogy "hát én nem fogok nőt kitartani" vagy "aaaaannnnyira szívesen kitartanám, de nem születtem gazdag családba, ezért csak sori munkát kaptam, és ebből nem lehet eltartani egy családot, ezért kénytelen dolgozni a nőm... de hát tényleg eltartanám, és egyáltalán nem tehetek róla, hogy nem tudom".
ma 16:59
 6/31 A kérdező kommentje:
Tehát a 60-as évek óta nem divat takarítani, azt akarod mondani? Az igen! Akkor te mocsokban élsz?
ma 17:00
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
6: magadtól vagy ennyire buta, vagy a hasonlóan okos asszony segít hátulról? :D Nem a takarításra gondolta az a válaszoló, hanem arra, hogy az a nődóga meg az teszi boldoggá a nőt. Manapság már az a "trend", hogy a férfi is ugyanúgy kiveszi belőle a részét, ha a nő dolgozik.
ma 17:02
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem Mucuka. Te is megfoghatod a partvist. Tudod, ahogy normálisáknál szokás. Megosztják a házimunkát.
ma 17:04
 9/31 anonim ***** válasza:

A munkaban elert siker, a sajat maga altal eszevel megkeresett penz, uj szakmai anyag tanulasa,szeretlezes a szeretett ferfivel (vannak erzeseik nekik is,csak maskepp mutatjak),ajandekok (adni es kapni), erezni,hogy uralodhatnak a ferfi felett. Ha az dominans ,annal vonzobb uralkodni rajta,azaz erezni a vonzerot. Erezni,hogy olyan vonzo vagyok,hogy egy dominans ferfi megvaltoztat magan dolgokat illetve a gondolatait uralhatom. Erezni,h mas no nem tudta terdre kenyszeriteni soha,de en meg tudom tenni. Ez szamomra mindennel vonzobb. Egy eros magabiztos ferfi,akire felnezek,leterdel elottem testileg es lelkileg es megadja a biztonsagerzetet a lelki tamaszt. Hogy nem fel terdelni ,mert tudja,h mindig is fel fogok ra nezni.

Nem sertodik meg semmin,szamithstok ra, betartja az igereteit, ott van mellettem es eros tamaszom az eletben.

A magabiztossaga onbizalma rendithetetlen,hogy tudja csakis ra vagyom.

Hogy az enyem es csakis enyem lehet,huseges,hiaba hevernek a labai elott a nok esetlegesen. Boldogga tesz meg ,ha elismeri a munkaban elert sikereim,szakmai tudasom illetve tudok beszelgetni vele sokat a munkamrol meg az o munkajarol.

Boldogga tesz,ha otthon nem veszekszik ,hanem mindent lenyel lelkileg ,ahogy en is tudom viszonzom.

ma 17:05
 10/31 anonim ***** válasza:
0%
Bele akarnak kontárkodni a mások kapcsolatába! Hogy ha már nekik nincs, másoknak se legyen. Tesznek róla, hogy a más nők férfijait is elüldözzék.
ma 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!