Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feminista nőket mi teszi boldoggá?
Kezdjük ott, hogy a feminista nők sem egy homogén halmaz, ha nem a turbófeministákat vesszük, hanem a klasszikusokat. Merthogy feminizmus az, hogy vki úgy gondolja, hogy egy nőnek legyen JOGA eldönteni, hogy mit akar kezdeni az életével. Közöttük is vannak olyanok, akik űgy döntöttek, hogy htb-k lesznek és elcsöppennek egy kisbaba látványától, boldogan mossák a férjük alsónadrágját stb. Engem boldoggá tud tenni az, hogy főzök a páromnak - amennyiben ez kölcsönös. Mert az, ha száműzve vagyok a konyhába és takarítószerek közé, és nem tudok döntést hozni semmilyen fontos dologban a saját életemmel kapcsolatosan, az nem tesz boldoggá.
Ami boldoggá tesz:
- egyrangú társként létezni egy párkapcsolatban
- egy férfi, aki engem a személyiségemért szeret, és nemcsak azért van velem, mert mán kellett egy asszony meg mert majd tudok szülni x gyereket (mert nem akarok gyereket), meg mert "jól néz ki a kicsike"
- a hobbijaim (nekem pl. nem a főzés és a kertészkedés az, hanem az olvasás, színházba járás, múzeumba járás, túrázás, utazás), az hogy azon túl van személyiségem és identitásom, hogy "az XY felesége" meg "anyuci" vagyok
- az a tudat, hogy nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben... hogyha a párom "kidob" vagy sajnos esetleg meghal, akkor el tudom magam tartani és nem kell elmennem csövezni vagy ráakaszkodni egy újabb pasira, amiért van jó munkám és megkeresem azt a pénzt, amivel egy tűrhető életszínvonalat egyedül is fent tudok tartani
"Egy finom ebéd megfőzése, tiszta ház, érzelmi támogatás és hátország nyújtása a Férfinak, és hasonló jó dolgok."
Álmodik a nyomor :D
Majd anyukád megteszi neked.
A kiszolgálásod és támogatásod ugye úgy várod, hogy a nőd is ugyanúgy dolgozik, mint te? :D
Bilibe lóg a kezed.
A munkaban elert siker, a sajat maga altal eszevel megkeresett penz, uj szakmai anyag tanulasa,szeretlezes a szeretett ferfivel (vannak erzeseik nekik is,csak maskepp mutatjak),ajandekok (adni es kapni), erezni,hogy uralodhatnak a ferfi felett. Ha az dominans ,annal vonzobb uralkodni rajta,azaz erezni a vonzerot. Erezni,hogy olyan vonzo vagyok,hogy egy dominans ferfi megvaltoztat magan dolgokat illetve a gondolatait uralhatom. Erezni,h mas no nem tudta terdre kenyszeriteni soha,de en meg tudom tenni. Ez szamomra mindennel vonzobb. Egy eros magabiztos ferfi,akire felnezek,leterdel elottem testileg es lelkileg es megadja a biztonsagerzetet a lelki tamaszt. Hogy nem fel terdelni ,mert tudja,h mindig is fel fogok ra nezni.
Nem sertodik meg semmin,szamithstok ra, betartja az igereteit, ott van mellettem es eros tamaszom az eletben.
A magabiztossaga onbizalma rendithetetlen,hogy tudja csakis ra vagyom.
Hogy az enyem es csakis enyem lehet,huseges,hiaba hevernek a labai elott a nok esetlegesen. Boldogga tesz meg ,ha elismeri a munkaban elert sikereim,szakmai tudasom illetve tudok beszelgetni vele sokat a munkamrol meg az o munkajarol.
Boldogga tesz,ha otthon nem veszekszik ,hanem mindent lenyel lelkileg ,ahogy en is tudom viszonzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!