Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?

Figyelt kérdés
Tehát büszkék rá milyen jó manapság szinglinek lenni, a legboldogabb életforma nőként, a férfi csak kolonc és teher, végre nem kell kapcsolatba lenni velük. Aki meg kapcsolatba van, állítása szerint nagyon jó, egyenlőségen alapuló, és boldog kapcsolatba van. Na most ennek ellenére napi szinten ömlik ugyanezekből az itteni nőkből a gyűlölködés, sovinizmus, férfiakat leszólás, passzív agresszió, verbális erőszak és társai. Vajon tényleg ennyire boldogok, hogy nap mint nap itt kell gyűlölködjenek a férfiakra?

okt. 29. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 Ghgj ***** válasza:
67%

Én még egy nőtől sem hallottam, hogy "Milyen jó feminista szingli nőnek lenni!". Az viszont tény, hogy sokkal jobb, hogy nem kell elviselni, hogy elverjenek akár napi többször, csak azért, mert szerencsétlenségemre pont egy alkoholista f.szhoz adtak hozzá, hanem ehelyett fenn tudom tartani magam.

És nem a férfiakat savazzák itt sem a nők, hanem a nőgyűlölőket. Nyilván nőben is van agybajos, de szerencsére a férfiaknak sem kötelező ilyen társat elviselniük.

okt. 29. 17:59
 2/84 anonim ***** válasza:
84%
Figyi, az igazán boldog feminista nők nem a Gyakori Kérdéseken lógnak.
okt. 29. 18:05
 3/84 anonim ***** válasza:
74%
Olyannal szemben nem nehéz bunkónak lenni, aki bunkó. "Amit adsz, azt kapsz". Én is szóltam már le itt embert, és kaptam már meg, hogy gyűlölködő vagyok... de ezt sosem a férfiak egészének címeztem, hanem azoknak, akik a nőket mint kollektív nemet ekézik, hazudnak róluk, hímsoviniszta patriarchátust akarnak visszahozni, szexet akarnak újraelosztani stb. És azt is megvallom, hogy szerintem most jobb a sorunk nekünk, nőknek, mint régen, mert most 100%-ig az enyém a választási lehetőség, hogy akarok-e kapcsolatot és kivel, eldönthetem, hogy dolgozni akarok-e vagy htb lenni, ha nem betanított munkát akarok végezni, akkor megvan a lehetőségem, hogy megtanuljam az ahhoz szükséges készségeket és ha vagyok elég jó benne, akkor olyan munkát végezzek. Én nem vagyok htb-ellenes, aki az akar lenni, abban leli meg a boldogságát, tök jó! Hajrá! Én nem vagyok az. És egyedül is elvagyok, nem akarom megölni magam. De egy jó kapcsolat, ami hozzáad az egyedüllétemhez, nekem mindig az utolsó puzzle-darab, és jelenleg van is ilyen kapcsolatom. És rengeteg tök értelmes, normális férfi van. Őket nem szoktam fikázni, nem szoktam a hímsoviniszta idiótákkal egy kalap alá venni... távol álljon tőlem a "mindenférfidisznó"-zás is.
okt. 29. 18:08
 4/84 anonim ***** válasza:
68%
Ha le merem írni, hogy a nők többsége ezen az oldalon semmivel se különb mint a férfiak többsége akkor vagy femcel, vagy incel vagyok. Megszoktam, már rendesen várom a személyeskedő reakciókat. 100%-ig igaz, hogy akik évek óta itt lógnak azok teljesen megbugyantak. Legyen az nő, férfi. Itt teszik magukat, hogy nekik férfi nem kell mert mindegyik egyforma, de azt egyik se írja le, hogy ők voltak azok akik olyan férfiakkal szenvedtek. Tehát hárítanak és álomvilágban élnek. Természetesen ez nem az összesre érvényes, de a legtöbb nőre az! Azzal takaróznak, hogy inkább egyedül, de azért irigyek másokra, azért részt vesznek szexkapcsolatokban amelyek legvégül oda jutnak, hogy megint a férfiak a rosszak mert csak kihasználják őket. Vagy már annyira vannak, hogy még szeretőnek is beállnak. Nehogy más nő boldog legyen és a férfi az egyedüli qrva, ők véletlenül se, ők nem hibásak ha a férfi velük csalja meg a partnereiket néha feleségüket két gyerekkel. Le is írják büszkén, hogy szeretők voltak, vagy jelenleg is azok. Nem számít mert ők szinglik és nagyon elégedettek önmagukkal.
okt. 29. 18:21
 5/84 anonim ***** válasza:
57%

Vicces nagyon amit leművelnek itt. Voltam én már több fórumon, de esküszöm, hogy sehol nincs az a gyűlölet mint itt a két nem között. Ja, én azt bírom a legjobban amikor a kérdésekben provokációt, nők elleni gyűlöletet látnak és lehordják a férfi kérdezőket mindennek, de a nőket ugyanúgy és ha férfiak megteszik őket meg lepontozzák mert férfi írta.

A másik kedvencem amikor büszkén ecsetelik, hogy milyen tökéletes párkapcsolatban vannak, de ha olyan kérdés van, hogy mi nem tetszik a párjukban akkor kiderül, hogy mégse tökéletes.

Jaj el ne felejtsem azt is bírom amikor a szexkapcsolatokról van szó milyen jó partnert választottak. Aztán meg más kérdés alá beírják, hogy a férfiak milyen önzőek az ágyban és inkább vibriznek.

És ne mondja nekem senki, hogy nem ugyanazok a személyek írják mert akik a toplista elején vannak azok vannak itt a legsűrűbben.

okt. 29. 18:40
 6/84 anonim ***** válasza:
65%

Férfiként írom, szerintem itt a nők kifejezetten segítőkészek a böszme, szerencsétlenkedő incelekkel, de a sztori vége (vagy a kérdések vége) általában mindig az, hogy márpedig a nők sz.rok, szemetek, bunkók.

Például a te kérdésed sem értem. Hol ömlik belőlük a gyűlölet és a frusztráció?

Attól, mert nem ugranak bele a farkadba, még nem gyűlölnek. Meg nem frusztráltak.

Azért mert nem olyat írnak ami neked tetszik, az még nem gyűlölet.

És őszintén mondom, a Felnőtt párkapcsolatok csoportban a férfiak által íródott kérdések 90%-a provokatív. A te kérdésed is az egyébként.

Ha valaki feltesz egy kérdést, például hogy "Mi oka lehet annak, hogy 30 évesen valaki még nem volt nővel", a nők szerintem normálisak, próbálnak segíteni, majd megérkeznek a hozzád hasonló férfiak, és elkezditek a szokásos f.szságot.

"Nincs nőd mert szegény vagy". "Azért mert nem vagy 180 centi". "Ha nagy f.szod lenne lenne nőd". "Ha jó pasi lennél kaparnák a lábtörlőd".

Sz.rrá degradáljátok a nőket, az a fontos hogy a végén márpedig nektek legyen igazatok, és minden nő csak hazudik.

Tudnék most is linkelni egy ilyen kérdést, teljesen normális kérdés egy férfitől, normális válaszok a nőktől, majd jönnek az incelek, akik megmondják a tutit és ne higgyen senkinek a kérdező, mert csak hazudni jönnek a nők...

okt. 29. 19:08
 7/84 anonim ***** válasza:
51%
Semmi nem ömlene itt a nőkből. Ti vagytok azok, akik végnélkül írjátok ki a nőgyűlölő és egyéb provokatív kérdéseiteket. Szánalmasok vagytok.
okt. 29. 19:11
 8/84 anonim ***** válasza:
70%

"És ne mondja nekem senki, hogy nem ugyanazok a személyek írják mert akik a toplista elején vannak azok vannak itt a legsűrűbben."

1. Pedig nem biztos, hogy ugyanazok.

2. Honnan veszed, hogy nők? Rengeteg itt a troll kamus, akik nőknek adják néha ki magukat.

okt. 29. 19:14
 9/84 A kérdező kommentje:

"Attól, mert nem ugranak bele a farkadba, még nem gyűlölnek. Meg nem frusztráltak."

Te se vagy frusztrált és gyűlölködő, ha egy ilyen ártatlan, szimpla megfigyelésen alapuló kérdésbe egy ennyire szexuálisan frusztrált, elszállt példát látsz bele.

"Azért mert nem olyat írnak ami neked tetszik, az még nem gyűlölet."

Nem engem, a férfiakat, általánosítva és gyakorlatilag mindenben leszólva. Vedd le a szemellenződet esetleg kicsit, és láss! Értem én hogy itt felszopkodjátok és bevéditek egymást, de aki kicsit is normális pl a 4-es vagy 5-ös nekik is már bőven feltűnik ami itt folyik! Hogy mindig megy a másikra mutogatás, és hogy valahogy mindig úgy próbálja pár nő beállítani hogy a férfiak a hibásak mindenért, a nők meg az áldozatok, sőt a szentek. Akkor is ha nő provokál, akkor is ha nő általánosít és szól le férfiakat, akkor is ha nő forgat ki kommenteket és próbál megalázni másokat. Ez kicsit se normális! Ha szerinted az, akkor teljes mértékben vakon vagy.

"a nők szerintem normálisak, próbálnak segíteni, majd megérkeznek a hozzád hasonló férfiak, és elkezditek a szokásos f.szságot."

De te nem gyűlölködsz, nem általánosítasz, nem vagy rosszindulatú és leszóló, az a lényeg. Rengeteg hasznos válaszom van, ami ténylegesen segítő. És nem úgy mint egyeseknek, hogy köpködik a férfiakat és a többi gyűlölködő meg felpontozza. Annyi a különbség, hogy ezeknek a soviniszta és aljas női válaszolóknak a többi nő felpontozza a válaszát, ha a férfi oldal meg kicsit is hasonlót engedne meg magának, akkor az le van pontozva és mindenféle nőgyűlölőnek beállítva. Egyenlőség, aha.

Te kérlek szépen amiről beszélsz, az pár incel és pár troll kérdése és válasza. És ezt húzod rá a férfi válaszolókra? Hát gratulálok!

"Sz.rrá degradáljátok a nőket, az a fontos hogy a végén márpedig nektek legyen igazatok, és minden nő csak hazudik."

Valahogy mégis pontosan az ellenkezője van végig ebben a kategóriában. És mindez úgy van beállítva még ennek ellenére is, hogy a nők a kizárólagos jók a történetben. Akkor is ha sunyi provokátorok, vagy épp verbális bántalmazók, vagy terelik el az egész témát a nőkről szóló kérdés kapcsán is arra, hogy miért a férfiak a sz*rok mindig minden esetben. Mondd csak, gratuláltam már neked az éleslátásodért?

okt. 29. 19:53
 10/84 anonim ***** válasza:
42%

Jó kérdés!

Femcel vagyok, ebből kifolyólag frusztrált, de sokszor még én is meghökkenek ezeknek a boldog szingliknek/tökéletes kapcsolatban élőknek a megnyilvánulásain. Nekem sem kell a szomszédba mennem bunkóságért, maró gúnyért stb., én nem tagadom, de rengeteg durvábbat olvastam itt olyanoktól, akiktől elvileg nem lenne indokolt, mert nincs miért idegállapotba' lenniük.

Eleve kezdjük ott, hogy aki ilyen fene boldog az mit is keres itt, ezen a - valljuk be - nyomortanyán. Segíteni jön, persze... Ilyen hsz.-okkal... Meg csak unatkozik - ezért áll bele véresen komolyan minden konfliktusba. Hagyjuk már. Ha én kicsattanok a boldogságtól és elégedettségtől csodálatos szingliségemben vagy megfogtam az Isten lábát egy pasival/nővel, akkor felé sem szagolok egy ilyen vagy ehhez hasonló felületnek. Puszta unaloműzésre van más tartalom is, arra meg, hogy leálljak vitázni (vagyis inkább veszekedni), észt osztani, odamondogatni a boldogtalanságukról/problémáikról beszámoló idegeneknek, nincs szükségem, sem motivációm, ha nekem ennyire jó...

okt. 29. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!