Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjátok el a párotok ellenkező nemű barátait?
Nagyon ritka az ilyen barátság.Valamelyik fél szinte mindig többet szeretne,csak bekerült a barátzónába.
Az iskolai témákat leszámítva a rendszeres üzenetváltás nekem nem férne bele.
Szerintem sincs rendben, hogy nem mutat be neki. Ha ennyit beszélgetnek, ilyen jó ez a barátság, akkor illik a páromnak bemutatni, ha már ilyen fontos ez a barátság.
Én is sajnos azt látom, hogy ezeknél az egyik általában többet akar barátságnál. Én ilyen körülmények között ezt nem fogadnám el.
Volt egy fiú barátom, akivel tényleg tiszta barátság volt, én sosem nyomultam volna és nem is jött be, és a részéről sem volt több barátságnál. Viszont az egy évvel fiatalabb húgommal már régebben ismerték egymást, és a fiú küldött már párszor neki elég félreérthető üzeneteket úgy, hogy közben van barátnője. De azt tudni kell, hogy húgom régen bejött neki, csak ő elutasította és végül más lánnyal jött össze aki mai napig a barátnője. Szóval kicsit más szitu, de ha nagyon közel kerülnek egymáshoz érzelmileg és ráadásul szép lány, és a barátod nem húz határokat, akkor van okod az aggodalomra.
Jó lenne látni, hogy hogy viselkednek egymással, azonnal lejönne, hogy csak barátkozni akar-e mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!