Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ellenkező nemű kolléga úgy köszön el, hogy szia xy (nevemen szólít), akkor az mit jelent?
Kedveskedni akar.
De ennyi erovel lehet mindenkinek kedveskedik mindenkihez kétértelmu. Aztan vagy befigyel az egyik egy numerara vagy nem.
Nem artana tudni kizarolagos vagy e neki vagy csak egy a sokbol
Ne haragudj meg, de most ezt tényleg egy komoly kérdésnek szánod? Már egy kamasz is tudja, hogy ha valaki rendszeresen szemez veled, akkor tetszel neki.
Annyit azért hozzátennék, hogy az így kimutatott tetszést, sőt még a flörtölgetést, bókolást sem szabad összekeverni azzal, hogy akar is valamit tőled. Különösen a férfiak gyakran szeretnek flörtölgetni, minden kapcsolati szándék nélkül is. Egyszerűen mert jólesik nekik. Hidd el, ha valóban kapcsolatot akar, nem lesz annyira mulya, hogy ne merjen elhívni egy randira. Ha ezt megteszi, onnantól érdemes lehet reménykedned. Addig viszont csak játszadozásról van szó, amibe semmit nem szabad belegondolnod, ha nem akarod magad becsapni, aztán jó nagyot csalódni.
Napi egyetemista lányka szeret-nem szeret típusú kérdése.
Bizonytalan kérdés bizonytalan válaszokat szül.
Tanulj meg flörtölni - ez való arra hogy felmérd a másik viszonyát hozzád , nézd meg hogy ha feldobod a labdát , hogyan csapja le.
Egy köszönésbe még nem kellene flörtöt belelátni.. Nálunk mindenki így a köszön a munkahelyen egymásnak, hogy hozzátesszük a keresztnevet is. Igen, nők a nőknek, férfiak a férfiaknak is. Ebben még semmi nincs.
A szemezés az nyilván más. Habár volt olyan kolléganőm, aki mindig figyelt és nyilván ezért én is figyeltem hogy mit néz folyton rajtam, aztán meg kiderült, hogy azt hiszi bejön nekem, pedig csak azért néztem rá gyakran, hogy miért figyel mindig, nekem nem is tetszett kicsit sem.
Mikor megtudtam, hogy azt hiszi tetszik nekem, direkt kerültem.
"Van, aki mindenkinek így köszön, de nekem például nagyon jól tud esni."
Igen. Ezért is tanácsolják szakértők hogy munkahelyen, tárgyaláson, állásinterjún, stb. mondjuk ki a másik nevét.
Semmi többet nem kell ebbe belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!