Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja elhinni egy pasi, hogy nem másik pasi miatt utasítom el, hanem mert egyedül akarok lenni?
Lehet, hogy bántó, de nem kellhet nekem se bárki, csak mert fordítva lenne rám igény. Hát igazán sajnálom.
Nekem is volt ilyen típusú "lovagom" és pár nap hisztéria meg számonkérés után letiltottam.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm. 10 éve környékez. Néha eltűnik hónapokra, 1-2 évre, aztán előkerül, hogy még mindig csak engem szeret. Rosszban nem akarok vele lenni, mert a családjaink jóban vannak és amúgy egy jólelkű aranyos srác.
Viszont neki mindig füllentenem kell, hogy van valaki, alakul valami, szerelmes vagyok valakibe.
Egyszerűen nem jut el az agyáig, hogy ha egyedülálló vagyok, akkor miért nem vagyok inkább vele mint egyedül. Hív, ír, nyomul, virágot, csokit hoz. Állandóan velem lógna"barátilag", persze közben folyamat próbálkozik.
Évek óta inkább már azt hazudom, hogy van valaki akkor is ha nincs.
8-as, miért nem küldted még el a halálba?
Engem pontosan 0%-ban érdekelne, hogy a "családjaink jóban vannak", mert a srác egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!