Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves vagyok, de ha szakítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves vagyok, de ha szakítok vele, biztos egyedül maradok? Mi lenne jó megoldás?

Figyelt kérdés
A barátom egyszerűen nem tisztel engem eléggé. Ha veszekszünk nagyon csúnyán beszél velem: Mit pofázol? Hülye vagy. Kezdesz hasonlítani a kis k...urva exemre. Pedig én árva csúnya szót nem írok neki, de erre a mit pofázolra én is írtam neki "szépet". Szexben is elvárja hogy én a farkát izgassam, ő meg arra nem képes soha hogy kinyaljon engem. Úgy érzem csak kihasznál. Sőt nem egyszer volt hogy ő elment, én nem és ennyi, hiába én nem teljesen elégültem ki, ez már nem izgatta.
2021. szept. 3. 22:32
1 2 3 4
 1/33 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
De miért biztos h egyedül maradsz?
2021. szept. 3. 22:35
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért értekeled magadat annyira alul, hogy egy ilyen hulladékkal vagy egyutt??? Csomó normális értelmes pasi szaladgál a vilagban....erre egy ilyen szarra pocsekolod az idodet
2021. szept. 3. 22:36
 3/33 A kérdező kommentje:
Mert 30 éves vagyok. A férfiak a fiatalabb nők után érdeklődnek inkább, a többségüknek meg már családja is van, tehát foglaltak ebben a korban.
2021. szept. 3. 22:37
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, bárhogyis lesz, jobban jársz ha lelépsz.
2021. szept. 3. 22:38
 5/33 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én is 30 éves vagyok és nem érzem úgy, hogy egyedül maradok :D Nem értem, miért gondolod, hogy 30 évesen senki nem fog rád nézni.
2021. szept. 3. 22:40
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennél sokkal jobb az egyedüllét.
2021. szept. 3. 22:44
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradsz egyedül. Bőven jó korban vagy. Nálad idősebb egyedülálló anyukák is találnak párt... Szóval... Ne ez döntsön abban, hogy maradsz-e egy ilyen kapcsolatban.
2021. szept. 3. 22:44
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, miből van a frka, hogy ennyi mindent elnézel neki? Aranyból?
2021. szept. 3. 22:46
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok. Nem maradsz egyedül hidd el.én is nemrég jöttem össze a mostani párommal.
2021. szept. 3. 22:47
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
42 évesen is akad pasi! Hülye 200… de normális is akad... 30 évesen még előtted egy csómó jó év...
2021. szept. 3. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!