Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves vagyok, de ha szakítok vele, biztos egyedül maradok? Mi lenne jó megoldás?
Azt meg tudod indokolni, hogy most mennyivel jobb, mintha egyedül lennél? Azt se írhatod, hogy legalább van szex, mert ez nem az. Szeretetet, tiszteletet, romantikát, odafigyelést biztosan nem kapsz. Mit ad neked ez a pasi, amire szükséged van? Szereted, ha megaláznak és kihasználnak? Mert akkor el ne engedd ezt a remek férfipéldányt!
De ha szeretetre és törődésre meg romantikára vágysz, akkor dobd ki a p..ba, mert ő az egyetlen akadálya, hogy megismerkedj egy normális pasival.
de hogy maradsz egyedül, 60éves korokig a nők bármikor találnak maguknak férfit még ha nem is tesznek érte.
Fiatalok mindig lesznek, de nem mindenki csak arra vágyik.
Én egy ilyen pasival nem maradnék.
Hidd el 30 évesen még bőven találsz párt aki tisztel és megbecsül.
Ha nem vagy egy bányarém akkor simán találsz valakit.
könnyebb kifogásokat keresni , ne legyél lusta.
Lehet, hogy most neked is tenni kell majd valamit....attyavilág mi??
15
Duci vagyok, és pont vékonyan voltak pasigondjaim! (Nem extrém modón, de nem XS.es a méretem) vékonyan, csak a csóró, lúzer pasik talaltak be. Ahogy lett rajtam plusz kg, jottek a sikeresebbek is. Nem ettol fugg.
Megjegyzem, ennel egyedul is jobb, mint egy ilyen csődtomeggel
Hagyd ott de tényleg. Én exem is követelöző volt szexben is, de velem nem nagyon akart foglalkozni, ő is jött mindig a hülyébbnél hülyébb dolokkal, pl nem normális ha nagyon nedvesedek lent.
Eljutottam oda hogy megutáltam vele az együttlétet is. Akkor mondtam hogy elég mert nehezen épitettem fel az önbecsülésemet, és észre se vettem milyen szépen probálta ő vissza 0 ázni.
Az első és legfontosabb hogy kezdj el dolgozni magadon.ugyan olyan értékes vagy mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!