Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhetek valakit akivel én szakítottam? Kétségbeesetten keresem a megoldást!
Mindketten huszas éveinkben, ő a lány, nálam fiatalabb.
Kapcsolatunk elejétől fogva nagyon szeretett a lány. Én túl magasra építettem körülöttem a falaimat így hosszú időbe telt neki míg igazán beengedtem.
Valahol itt került hozzám a dominancia hisz kicsit hideg voltam vele és távolságtartó ő pedig mindig közelített, helyettem is.
Ami igen tudom, rosszul hangzik. De amint a nehézségeket átléptük egy gyönyörű kapcsolatot éltünk meg. Nagyon szerettük egymást.
Sajnos nekem a végén többször volt szükségem egyedüllétre a munkám miatt, egyszerűen nem tudtam vele találkozni.
Mivel nagyon ragaszkodó ő ezt mindig saját sérelmeinek élte meg.
Ilyenkor a szakításról esett szó, de sosem hagyta. Persze nekem mint férfinek ez valahol jól esett.
Sajnos ezúttal elege lett.
Feljött a szakítás és belement.
Nos én tudom, hogy nagyon elrontottam. Szörnyen sajnálom és borzalmasan szeretném visszaszerezni.
Rossz, hogy azok közé tartozom én is akik akkor veszik észre a jót amikor már nincs. Visszatekintve látom, miként rontottam el ezt az egészet és bármit megtennék azért, hogy ő ismét úgy nézzem rám.
Szakítás óta már beszéltünk 1-2x és onnanstól hogy ő biztos nem akar kibékülni eljutottunk az értelmes beszélgetéshez, ahhoz hogy úgy ölelkezünk az ágyban mintha kibékültünk volna.
Persze, hogy el kellett ezt is rontsam azzal, hogy kérdőre vontam akkor ezek szerint kibékülünk vagy hagyjuk, mert ezzel csak megadtam neki azt, hogy kimondja, hogy nem.
Nem tudom mit tehetnék. Szeret, hiányzok neki de sokszor bántottam meg és nem tud bízni már úgy bennem állítása szerint. Ez a pár nap, hogy jó volt még nem tudja meggyőzni arról, hogy érdemes e folytatni.
Kérdésem, hagyjam egy picit békén, hadd gondolkozzon?
Vagy próbáljak izomból teperni persze addig a pontig, mig ez nem egy szánalmas próbálkozás. Nem akarom elveszteni nála ezt a tekintélyt ami miatt talán belém is szeretett, ezért nem könyöröghetek nála hisz szerintem az egyenlő azzal, hogy csak szánakozni fog.
De ha meg keresem akkor meg nem lesz benne az az érzés, hogy ennek a kapcsolatnak tényleg vége, a sok szar mögül nem jön elő a sokkal több jó és talán nem is eszmél így rá soha, hogy ezek a gyerekes veszekedéseink mellett tényleg minden jó volt.
köszönöm a válaszaitokat!
Ugyanez volt velünk is, az egész kapcsolatunk arról szólt, hogy én kimutattam, hogy imádom, Ő nem. Elfáradtam, belefáradtam, szakítottam. Beszéltünk, nagyon szeret, hiányzok és igazi hülye gyerek meg persze tudja, hogy elcseszte és erre akkor ébred rá az ember, amikor késő..
Tényleg késő, de vártam azért, hogy jöjjön mégsem jött.. elengedtem végleg. Fájdalmas, nagyon de szerintem így a helyes. Sajnálom, hogy mindig a végén jönnek rá az emberek, mit veszítenek.
Legközelebb értékeld a lányt, aki szeret. Mindenből lehet tanulni, ebből is.. nekem jó lecke volt a srác, talán te is az voltál a volt barátnődnek.
24/L
Először inkább magadat tedd helyre. Gondolkozz el, hogy mièrt vagy ilyen játszmázós kis g.nyaláda? Mièrt èpítesz falat magad körè, mièrt abból akarsz erőt meríteni, hogy látod, hogy tepernek, erőlködnek utánad?
Abban sem vagyok biztos, hogy neked most tènyleg ő hiányzik. Inkább azt sèrelmezed, hogy elveszett a dominanciád, nem kapod meg már azt amit szeretnèl.
Az a baj, hogy te nagyon nem jöttèl mèg rá semmire. Csak azt látod, hogy "taktikát" kell változtass, mert a règi már befuccsolt. Már nem hatos meg az "akkor számítsunk" szöveggel, nem teper utánad, neked meg ez kell.
Nem, nem változtál meg, ès ezt be is bizonyítottad azzal, hogy mikor kezdted újra a "markodban èrezni", újra elővetted a tenyèrbemászó gusztustalan stilusod, ès rákèrdeztèl, hogy akkor mi lesz.
Ebből is látszik, hogy színjátèk az egèsz, nem őszínte.
Ès nagyon igaza van. Nem elèg pár nap "jó". Semmi èrtelme úgy újra kezdeni, hogy a mèzes hetek után ugyanaz a szr fog következni, ami előtte volt.
Szòval elöször tarts egy kis önèrtèkelèst, gondold vègig a viselkedèsed, mit vársz egy kapcsolattól, tènyleg szereted-e őt.
Ez már a règi medrében soha nem fog működni, mert abból már elege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!