Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még visszaszerezhetem?
Nem csodálom, ha a szüleiddel lakik, te meg nem vagy otthon.
Kérdezd meg, mit szeretne, hogy változzon, de valószínűleg ezt.
Jobb lehetőség:
Remélhetőleg még nincs veszve semmi, lehet más állást kellene keresned, hogy több időt tölthessetek együtt.
Rossz eshetőség, remélhetőleg nem így van, de számolni kell ezzel is:
Magányában már megismerkedett mással, és jelenleg vívódik, hogy mit tegyen, mivel téged is szeret, de nem vagy mellette és így a másik férfi is vonzza.
Tégy meg mindent érte, ha fontos a számodra.
Ilyet már én is megkaptam....fel a fejjel még bármi lehet.....ja lett is de nem velem.
Megpróbálhatsz küzdeni érte, egy próbát mindenképpen megér, különköltözni kettecskén, próbálj vele találkozni, de ha hetek telnek el úgy aztán később hónapok....hogy a telefonálásnál nincs több és talán 1x eljuttok nagynehezen havonta 1 találkozásig aztán megint sokáig semmi csak telefon....
noss...akkor elég egyértelmű.
De ne keseredj el, azért próbálj találkozni vele megbeszélni mindent, ő mit és hogy szeretne hátha sikerül. 1 próbát megér.
Figyelj, ha 3 évig fel sem merült benned, hogy nem a szüleiddel kéne laknotok, hanem a pároddal KETTESBEN, akkor mit vársz?
Én egy másodpercre SEM mennék a páromékhoz lakni, mert nem egészséges.
Plusz te elmész egész hétre, ő meg MÁS otthonában van, nem a saját kis közös! kuckótokban.
De ennek így egyébként sem lett volna hosszú jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!