Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhetem vajon a volt barátomat? Megéri pròbálkozni?
5 èves kapcsolatunk gyonyoru es felhotlen volt kb. az utolso evben az osszekoltozes utan kezdett bennem "megromlani" valami.. Sajnos megcsaltam amit bevallottam neki es megbocsatott, de en kesobb megis ugy dontottem elhagyom azert a masik fiuert. Szétkoltoztunk, kb. 3 honapja tart az uj kapcsolatom es nagyon banom a dontesemet. A regi baratommal talan nem volt mar a kezdeti tüz, de 5 ev utan normalis hogy megvaltozik a kapcsolat termeszete, csak en ezt nem fogtam fel es banom hogy eldobtam magamtol mert o volt az akivel erdemes lett volna egy eletet leélni es ami mèg fontosabb, még mindig œt szeretem :( Neki is van uj kapcsolata 3 honapja, de tudtommal nem komoly, kozos barataink azt mondtàk, hogy nem josolnak sokat mert csak ugy "vannak"... Talan önzösegnek hangzik, de szeretnem visszakapni öt, hetek ota mindennap ra gondolok, es ez nem fog elmulni. Vajon lehet esèlyem? Tudom ezt latatlanban nem tudhatja senki, de ugy altalanossagban hogy szoktàk az ilyet kezelni a fiuk? Volt màr ra pelda h visszafogadtatok vkit aki egyszer nagyon megbantott ugyan, de aztan oszinten megbanta es tanult a leckebol? 5 eves kapcsolatunk, elso szerelem mindkettonknek, egyutt nottunk fel es egymasra tettuk fel az eletunket csak en elrontottam de soha tobbe nemtennèm :( Lehet még eselyem?
L21
ha az eszemre hallgatnék elküldenélek a büdös francba, ha a szívemre talán akkor is.. de nem biztos, emberfüggő
egyébként valamilyen szinten megértelek, de inkább ne erőltesd, keresgélj másfelé..
Hogy a barátaid mit jósolnak, az egy dolog. Ha van új kapcsolata, az azt jelenti, hogy továbblépett rajtad. Békén kell hagyni. Már fájdalmat okoztál neki, akkor most a barátnőjének is azt akarsz okozni, hogy megpróbálod "elvenni" tőle? Nem bántásként mondom, de hány embert akarsz még megbántani?
Önző ember vagy, csak magadra tudsz gondolni. Ideje lenne változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!