Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhetem?
csodás 2 év után elhagyott a barátom. volt több veszekedésünk is a 2 év alatt de mindig megoldottuk, megbeszéltük. de most ő elszánta magát h végleg vége. sztem rámunt, már nem szeret úgy mint régen:s
sok mindent a fejéhez vágtam, nagyon csúnyán tudok hisztizni. de nem tudok nélküle élni. már egy hónapja vagyunk külön de nekem nem megy :s nagyon hiányzik és nem tudom felfogni h elveszítettem. úgy érzem ez nem volt igazi indok a szakításra. ha ezt megbeszéli velem akk meg tudtuk volna oldani, de ő emellett döntött.
most haragban vagyunk mert összevesztünk. nem akar többé beszélni annak ellenére h ő is szenved nélkülem. végiggondoltam...kell nekem. de nem tudom h visszaszerezni. nem akar találkozni. sztem mert tudja h elgyengül és a karjaimban köt ki. makacs nagyon.
de mit tegyek akk?
21/L
"de nem tudom h visszaszerezni. nem akar találkozni. sztem mert tudja h elgyengül és a karjaimban köt ki. makacs nagyon. "
Vaagy inkább látni se akar. Erre nem is gondoltál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!