Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhetem még a feleségemet?
Felejtős.
Igaz, arról mind a ketten tehettek, hogy megromlott a kapcsolatotok, de akkor miért nem tettetek azért, hogy megjavítsátok?
Gerinctelen f..reg vagy. Én se engednélek vissza.
A hűség döntés kérdése. Miért nem voltál hűséges a feleségedhez?
Hagyd a fenébe. Te már fixen félrek.rtál, és nyakamat rá, hogy ő sem csak papás-mamást játszik azokkal, akikkel ismerkedik.
Kizárólag a gyereketeket sajnálom, hogy ilyen hülye, felelőtlenemberek a "szülei".
A nő miért felelőtlen? Nem feltétlen azért kefél félre ám egy férfi, mert annyira rossz otthon. Egy valamit a boldog kapcsolat sem tud megadni: hogy teljesen másik személy legyél. Ha a másiknak az kell, nincs mit tenni. Ráadásul mindössze 5 év házasság után... kellenél a fenének. Tudod kit érdekelne a teperésed, ha arra sem voltál hajlandó, hogy megoldd a problémákat vagy hogy hűséges legyél.
Fogadd el, hogy ennek vége örökre. Ha el is nézné, a bizalom örökre oda ami megint konfliktusokhoz vezetne idővel.
En csak azt nem ertem h ezt minek kellett bevallani? Azert mert igy konnyitettel a lelkiismereteden? Komolyan ha Valaki meg akar valakit csalni akkor viselje ennek a lelki odiumat aminek az egyik kovetkezmenye az, h magaval viszi a titkot.
Visszaszerezni azonnal nem lehet, ezek lepesrol lepesre mennek, ido kell amig megbekel a helyzettel es akkor sem biztos h visszamegy hozzad de remeny mindig van.
Buszke lesz majd rad a lanyod
Mit var majd a pasiktol,ha a sajat apja is felrekurt.
"Azt is tudom, hogy már másokkal ismerkedik."
Túl azon, amit te tettél, azért a feleségednek is sokat jelenthetett a házasságotok, ha már most másnál csönget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!