Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves vagyok, de ha szakítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves vagyok, de ha szakítok vele, biztos egyedül maradok? Mi lenne jó megoldás?

Figyelt kérdés
A barátom egyszerűen nem tisztel engem eléggé. Ha veszekszünk nagyon csúnyán beszél velem: Mit pofázol? Hülye vagy. Kezdesz hasonlítani a kis k...urva exemre. Pedig én árva csúnya szót nem írok neki, de erre a mit pofázolra én is írtam neki "szépet". Szexben is elvárja hogy én a farkát izgassam, ő meg arra nem képes soha hogy kinyaljon engem. Úgy érzem csak kihasznál. Sőt nem egyszer volt hogy ő elment, én nem és ennyi, hiába én nem teljesen elégültem ki, ez már nem izgatta.
2021. szept. 3. 22:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret, nem tisztel. Ennél bármi jobb.

Ha valamiért tényleg egyedül maradnál (de nem fogsz), akkor is sokkal jobb egyedül, mint egy ilyen gyökér fasszal.

Ez már csak rosszabb lesz, hidd el.

2021. szept. 4. 09:55
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy ott lent budos istenem..

Gondolom a normális punci illat nem tetszik neki, mert azt varja hogy rozsa illatu legyen,mikor egy puncirol beszelunk..

Annak nem kell, hogy ilyen meg olyan illata legyen.

Tudatlan gyoker egy a pali

2021. szept. 4. 10:29
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen előtted a világ, ne viccelj már...
2021. szept. 4. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!