Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mióta vagy egyedül?" kérdésnél tényleg erre vagytok kíváncsiak, férfiak?
Pár nappal ezelőtt olvastam itt, hogy sok nőnek elmegy a kedve az ismerkedéstől, ha a pasi a fent említett kérdést teszi fel. Nekem is (és ezek szerint más nőknek is) az jut eszembe erről, hogy igazából arra kíváncsiak, mennyire lehetek kiéhezve. Nem egyszer előfordult ugyanis, hogy amikor leírtam/elmondtam, hogy már egy ideje egyedül vagyok, így reagáltak: "És hogy bírod?" vagy "Hú, és nem hiányzik a szex?"
Viszont a pár napja olvasott válaszok között volt olyan is, aki tagadta, hogy ez miatt tenné fel a kérdést.
Szóval kedves férfiak, szavazzatok kérlek, ti miért kérdezitek ezt egy nőtől!
Persze ha van valakinek hozzáfűznivalója, nyugodtan írja le. :)
29N
Nemet írtam, mert nem azon van a hangsúly, hogy mennyire vagy kiéhezve. (Nálam)
Ha ezt kérdezem engem az érdekel, hogy tényleg érdeklem a másikat vagy csak a "liánja" lennék. Szóval ha tegnap óta vagy egyedül és te már "komolyan" ismerkedsz, azzal nem tudlak túl komolyan venni. Viszont, ha volt időd lezárni az előző kapcsolatot, mondjuk vagy fél éve és kiéhezett vagy, akkor az azt mondja nekem, hogy egészen fegyelmezett vagy, ami jó pont szerintem.
De ezek csak az én nézőpontjaim, mást más miatt érdekli vagy más szemszögből láthatja.
Erdekes a szavazás:D
Nalam is ezutan szinte mindig a 2.kérdés h hianyzik e a szex.
Lehet én vagyok eltájolva de nekem eszembe se jutna hogy a szexre gondoljak a kérdés hallatán. Azt szeretném megtudni, hogy mikor zárta le kb. az előző kapcsolatát, vagy esetleg hosszabb ideje egyedül van mert úgy alakult.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!