Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma, ha olyan nőt keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha olyan nőt keresek, aki jobb anyagi helyzetben él, mint én és egyedül él?

Figyelt kérdés
Lehet elsőre egy gonosz anyagias embernek tűnök, de az a helyzet, hogy szenvedek amiatt, mert önerőböl nem nagyon tudok előrelépni. Nem tudok elköltözni onnan ahol élek. Budapesten éltem 20 évig, anyukám meghalt otthagyott adósággal, elkellett költöznöm, rokonaim befogadtak, építettünk egy saját lakrészt, de nem szeretek ott élni. Nagyon vágyok egy teljesen új életre, ahol teljesen tiszta lappal indulhatok. Gondolkoztam azon, hogy előfizetek egy társkeresőre és leírom ezeket, de nem merem, mert félek, hogy egy anyagias baromnak fognak nézni. De szeretnék kitörni abból, amiben vagyok.
2021. aug. 8. 19:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem probléma, mert úgyse találsz ilyen hülye nőt. Mert még a hülyék is ösztönösen a férfiasságra buknak, te meg hát...
2021. aug. 8. 19:42
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

"önerőböl nem nagyon tudok előrelépni"

Nem tudsz, vagy nem akarsz? Sejtem hogy az utóbbi, mert ilyen hülyeségeken gondolkozol. Nem anyagias vagy, hanem elveszett.

2021. aug. 8. 19:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem akarok? Szeretnék önerőből kitörni.
2021. aug. 8. 19:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugy nem törsz ki ha máson élsz mert végképp belekényelmesedsz
2021. aug. 8. 19:48
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha van internetkapcsolatod és eszközöd amivel ilyen kérdéseket tudsz feltenni a neten, tökéletesen készen állsz arra, hogy kitörj. Ha nem dolgozol, keress állást. Ha dolgozol és kevésnek érzed a fizetésed, tegyél félre és fektess magadba, fizess ki egy olyan képzést amivel sokkal jobban tudsz keresni.

Keresd a lehetőségeket.

2021. aug. 8. 19:49
 6/20 A kérdező kommentje:
Lehet mellete könnyebben és jobban fejlődnék. Társaslények vagyunk.
2021. aug. 8. 19:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ember, addig ne várd azt hogy előrehaladhatsz az életben akárhogyan, amíg ilyen kifogásokkal jössz elő, hogy "hát de társas lények vagyunk". Egy pénzes nőtől sem fogsz hirtelen a lábadra állni, ha erre egyedül sem vagy képes.
2021. aug. 8. 19:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Látom itt nincsenek megértő emberek. Legalább próbálnátok abba segíteni hogyan kezdjem el.
2021. aug. 8. 20:02
 9/20 anonim ***** válasza:
13%
Csak a nőktől elfogadott, ha pénzesebb partnert keresnek (lásd: balekfogás, sugar daddy)
2021. aug. 8. 20:03
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
Korábban leírtam, hogyan kezdheted el. Ha ez neked nem tetszik és szerinted nem voltam eléggé megértő, akkor várd nyugodtan hogy majd valaki megsimogatja a buksidat és egyet ért veled az őrületedben.
2021. aug. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!