Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha olyan nőt keresek, aki jobb anyagi helyzetben él, mint én és egyedül él?
Figyelt kérdés
Lehet elsőre egy gonosz anyagias embernek tűnök, de az a helyzet, hogy szenvedek amiatt, mert önerőböl nem nagyon tudok előrelépni. Nem tudok elköltözni onnan ahol élek. Budapesten éltem 20 évig, anyukám meghalt otthagyott adósággal, elkellett költöznöm, rokonaim befogadtak, építettünk egy saját lakrészt, de nem szeretek ott élni. Nagyon vágyok egy teljesen új életre, ahol teljesen tiszta lappal indulhatok. Gondolkoztam azon, hogy előfizetek egy társkeresőre és leírom ezeket, de nem merem, mert félek, hogy egy anyagias baromnak fognak nézni. De szeretnék kitörni abból, amiben vagyok.2021. aug. 8. 19:35
11/20 A kérdező kommentje:
#10 Bocs, de semmitmondó választ írtál.
2021. aug. 8. 20:08
12/20 anonim válasza:
Menj el tovább tanulni és ne itt rinyálj. Miafasz ez a sok lehúzós pasi mostanában??
13/20 anonim válasza:
Dehogy semmitmondó, épp ellenkezőleg. Te vagy az, aki értetlenkedik itt.
14/20 anonim válasza:
Mindenki olyat keres, amilyet akar, de nekem pl nem kellenél. Nem leszek senkinek az anyja.
15/20 anonim válasza:
Az hol fair, hogy aki tanult, ugyanazt kapja, mint aki nem?
16/20 anonim válasza:
Örökké jelenteni foglak😘 Na mivan csóró?
17/20 anonim válasza:
Hát ne haragudj de jól kereső nőként mondom ,hogy nem állnék le veled,hogy rajtam élősködj
18/20 anonim válasza:
Minden nő álma eltartani egy férfiatlan lúzert. 😁😁😁
19/20 anonim válasza:
8# Hát ne úgy hogy másoktól várod az életed jobbrafordulását, mert lássuk be, ez soha nem fog bekövetkezni.
20/20 anonim válasza:
Csinos, ápolt, diplomás, jól kereső Nő vagyok! Egyedül élek, van autóm. A lakás is saját! Egyetlen okot mondj, miért válasszalak téged, egy hozzám hasonló férfi helyett? Egyetlen egyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!