Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első karácsonya egyedül. Nagyon rossz. Hasonló helyzetben lévők, hogy élik meg? Mit tesztek, hogy jobb legyen?
Engem is kirakott a menyasszonyom, szóval 5 év után újra egyedül kell töltenem a karácsonyt. Igen, sajnos valóban nagyon rossz, és sajnálom, hogy nem szolgálhatok jó tanáccsal, de a legőszintébben együtt tudok érezni veled.
Kitartást, én hiszem, hogy újra megtalál majd minket a boldogság.
Én már nem számolom, de kb. 10+.
Egyedül is szép, ugyanolyan nap mint a többi! Tudod miért??? Mert a Jézuska születésének az ünnepe, na már most azt én egész évben ünneplem, hisz Te is például, nem adsz hálát az égnek az év összes napján, hogy él - megszületett egy szeretted, mondjuk az anyukád, stb.? Így nem szomorú egyedül sem...
Ami viszont iszonyat megvisel, az a Szilveszter, gondolj bele, mindenki együtt, buli, stb., együtt kezdeni az új évet...,s ezt egyedül.
Szedd össze magad, most van egy éved, hogy a következő ne legyen egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!