Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első karácsonya egyedül. Nagyon rossz. Hasonló helyzetben lévők, hogy élik meg? Mit tesztek, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
44 éves férfi vagyok. Próbálkoztam társkereső oldalakon. Igaz csak kettőn, az egyik eléggé hamisnak tűník, a másik egy Facebook társkereső, de elment tőle a kedvem. Bíztam benne, hogy találok valakit, akivel közösen eltölthetjük az év utolsó napjait, és talán a következő néhány ezer napot is.2019. dec. 25. 23:07
11/15 anonim válasza:
Nekem is az első karácsonyom volt egyedül. 15év pokol házasság után,tiplizett az asszony. ÉLETEM LEGJOBB KARÁCSONYA VOLT! Nyugi volt,semmi veszekedés,vita,duzzogás,nagy felhajtás stb. Feldíszítettem a fát,főztem ünnepi ebédet. Este olvastam,tv-ztem. Jelenleg úgy érzem,ez az igazi élet! Nem kell több repedtsegü az életembe. Köszönöm ennyi elég volt.
12/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem lehetett egy jó hátasság, ha így örülsz, hogy véget ért. De azért idővel talán neked is hiányozni fog valaki. Én 24 évig éltem együtt valakivel, akiről azt hittem, hogy ismerem. Na mindegy, elmúlt, ahogy a karácsony is. Viszont az biztos, hogy nem szeretnék egyedül maradni.
2019. dec. 26. 21:26
13/15 anonim válasza:
Persze,ezzel én is tisztába vagyok,hogy ez csak pillanatnyi öröm. Jelenleg élvezem,de tudom hogy hosszú távon nem normális,és idővel hiányozni fog egy társ. De sajnos nagyon sok volt a negatív élményem az elmúlt évekbe. Most nagyon jó egy kis nyugi. Nem tagadom,minden "nagyobb eseménynél,ünnepen" (szülinap,karácsony,stb) Eszembe jut a mult. Viszont ilyenkor szinte mindíg csak negatív emlékek törnek elo.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem irígylem a múltad, ha csak kevés dolog van amire szívesen emlékszel. Nálam ilyen gond nem volt. Csak egy robbanás volt,de az atom.
2019. dec. 27. 06:55
15/15 anonim válasza:
#2 Már nem tudom, hogy jobb lenne-e Valakivel, mint egyedül, mert könnyen beleragadhat a magamfajta zárkózott ember az egyedülállóságba, így elsősorban ezt tartom jónak, és ritkán érzek magányt. De azért remélem majd eljön az a Valaki, aki be akar látni a "páncélom" mögé. (#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!