Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha már volt pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha már volt pár kapcsolatom és nem is olyan rövidek, de ezek után már két és fél éve egyedül vagyok és nem ismerkedek? Huszas éveim közepén járok N

Figyelt kérdés

Nem ért nagy csalódás se semmi. Volt már pár éves kapcsolatom is, pár rövidebb is, de van mikor úgy érzem nagyon jól elvagyok egyelőre egyedül is, így legalább 100%ban magamra tudok fókuszálni. Mikor meg jön egy olyan időszak (sajnos csak pár hétig szokott tartani) hogy szívesen ismerkednék és nyitott vagyok a dologra akkor soha nem sikerül normális embert találni.

Egyébként introvertált vagyok, itthonról dolgozom és nem vagyok fent társkeresőn sem, tulajdonképpen nem is tudom mitől találna rám akárki is 😅

Kettős érzések vannak bennem, szeretek egyedül lenni de már egyre furább, teljesen elszokok mindentől ami egy párkapcsolathoz tartozik, de a jövőben természetesen szeretnék férjet, családot..

2021. aug. 11. 03:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez kizárólag a te dolgod, nem kell hozzá szóljon senki semmit.

Én arról tudok beszámolni, hogy sok dolgot tudok, amit nem szoktam csinálni soha. Pl. van, amit először próbálok az életben és megy, és tudom, hogy reinkarnációs emlék az a tudás (pl. nyilazás, lovaglás).

Szóval fölösleges ilyenen aggódni, hogy nem leszel edzésben.:)

Ráérsz akkor csinálni, amikor indíttatást érzel rá.

2021. aug. 11. 03:20
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Magánügy. Ismerkedsz, ha szeretnél.
2021. aug. 11. 03:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Na hát mint ha engem írtál le volna, csak én férfi vagyok, ugyanúgy huszas korosztály és introvertált. A társkeresőktől meg nem kell sokat várni én is kb 3 napig voltam fent, aztán rájöttem, hogy csak többet árt mint használ az önbecsülésnek, értelmes embert nem ott fogok megismerni.

Nem gáz, majd találni fogsz valakit, vagy téged találnak meg? :)

2021. aug. 11. 04:26
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Döntsd el, melyik életmód tetszik neked. Szerintem te inkább magányos valaki vagy, ami nem rossz. Ha párt szeretnél, akkor szerintem ne keresd radarral, jön az magától.
2021. aug. 11. 05:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a külső nyomás, hogy legyen valakid, mert kben selejtes vagy, ez a baj. Pedig a szerelmet nem lehet erőltetni. Ha készen állsz, majd jön vki, lehet, holnap. Azért felmehetsz egy társkeresőre, segíts a sorsnak. Én nagyon szeretek egyedül, ezért is van magánidőm, mert megkattanok. Férj nem igényli, de megért. Szóval normális pár kell.
2021. aug. 11. 06:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgod, ha jól érzed magad egyedül, miért ne élhetnél űgy éveken át? Nem kötelező párkapcsolatban élni!
2021. aug. 11. 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel semmi gond nincs, enis igy voltam, 3 evig nem volt senkim aztan most meg mar egy eve kapcsolatba vagyok es jobban erzem magam mint valaha. Erdekes ez az egesz
2021. aug. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!