Hogyan ismerkedjek meg jobban egy lánnyal, aki azt vallja, hogy Ő nem keres kapcsolatot és, hogy jól elvan egyedül?
Egy nagyon jó barátom unokatestvéréről van szó, akivel a nyáron találkoztam először. Az elmúlt 1 hónapban viszont többet találkozunk társaságban, és nagyon megtetszett a lány nekem.
A problémám az az, hogy a múlthéten főztünk nálam, itt volt egy haverom, neki a barátnője, meg ez a lány. A főzőcskézés meg iszogatás közben téma téma után jött, és egyszer csak elkezdte mondani, hogy Ő nem is keres kapcsolatot, meg hogy Ő milyen jól elvan egyedül is.
Na ez volt az a mondat, ami nekem kicsit leverte a hangulatomat egész estére, mert éppen Ő az a lány, aki hosszú évek óta először nem külsőleg fogott meg, hanem a személyisége...
Mit lehet ilyenkor tenni?
21/L
24/f
Nem keres, de attól még elfogadhatja.
Vagy csak épp, hogy a magányosságát akarta leplezni vele.
Szerintem leginkább négy lehetőség van, miért mondhatta ezt:
1. Tényleg nem akar kapcsolatot
2. Akarna kapcsolatot, csak nem jön össze neki és ezt szégyelli, ezért inkább azt mondja, hogy nem is akar
3. Látja, hogy tetszik neked és így akarja megakadályozni, hogy rámozdulj
4. Esetleg a barátaitok nagyon rámenősek és mindenáron össze akarnák hozni valakivel, ezért inkább gyorsan ki akarta kerülni a témát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!