Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan ismerkedjek meg jobban...

Hogyan ismerkedjek meg jobban egy lánnyal, aki azt vallja, hogy Ő nem keres kapcsolatot és, hogy jól elvan egyedül?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátom unokatestvéréről van szó, akivel a nyáron találkoztam először. Az elmúlt 1 hónapban viszont többet találkozunk társaságban, és nagyon megtetszett a lány nekem.

A problémám az az, hogy a múlthéten főztünk nálam, itt volt egy haverom, neki a barátnője, meg ez a lány. A főzőcskézés meg iszogatás közben téma téma után jött, és egyszer csak elkezdte mondani, hogy Ő nem is keres kapcsolatot, meg hogy Ő milyen jól elvan egyedül is.

Na ez volt az a mondat, ami nekem kicsit leverte a hangulatomat egész estére, mert éppen Ő az a lány, aki hosszú évek óta először nem külsőleg fogott meg, hanem a személyisége...

Mit lehet ilyenkor tenni?

21/L

24/f

2020. dec. 8. 15:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
dec. 8. 18:47 szerintem te sem tudod mit akarsz draga
2020. dec. 25. 18:05
 12/12 anonim válasza:
Pont egy ilyen négyesben a kiszemelt lány szerepét töltöm be, csak mi nem szoktunk 4-en közös programot csinálni. Nekem a covid miatti változások okán sok lezáratlan dolog maradt, ami bonyolította a helyzetet. Szóval nem kerestem kapcsolatot és jól elvagyok egydül is, de a fiú mégis próbált meggyőzni én pedig nehezen, de adtam neki egy esélyt is. A nyégyesünk másik fele nem is tud róla (szerintem), de mi még randiztunk is párszor. Én viszont "kaktusz ember" vagyok, könnyen megfutamodok ha valami komolyabbra fordulna. Nehezítette a mi esetünkben, hogy én 21 évesen semmi biztos pont nélkül keresem a helyem a világban, neki pedig 27 évesen határozott elképzelesei vannak az életéről (ami talán nem is fér össze az én elképzeléseimmel) és lassan szeretne elköteleződni a megfelelő ember mellett. Áprilistól szeptemberig "játszottunk egymással". Ő kitartóan állta a sarat, pedig rengetegszer leráztam, de főként miattam nem tudtunk túllendülni olyan irányba, hogy mindenkinek jó legyen.💁‍♀️ Egyszer csak feladta és négy hónapja nem beszéltünk... nem tudom a megfelelő lánnyal-e, de most tovább lépett én pedig nagyon megbántam, hogy hagytam, hogy tovabblépjen. Nem tudom milyen a lány, de ha szerinted megéri kockáztatni és egy kicsi esélyét is látod annak, hogy nyitott lehet feléd próbáld meg!
2020. dec. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!