Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden lány azt, hogy most nem akar kapcsolatot?
Itt is beszélgettem már lányokkal meg olyanokkal is akik messze laknak és mindenki azt mondja neki most nem kell senki, jó egyedül. Most leginkább lányoktól kérdezem, ezt miért mondjátok? Neketek jobban megterhelő egy kapcsolat mint nekünk? Vagy mivan?
Volt olyan is aki így akart lekoptatni én veszem a lapot de mikor vakon mondják és olyanok is akik 200km re laknak akkor már tudom hogy ez nem egyedi.
Én igaziból olyan lányt keresnék akit lehet szeretni és ő is viszont szeret. Egy barátnő akivel el lehetne ütni az időt nem csak az unalom menne egész nap:/
18/F
Mert ezek a lányok csak olyanokkal találkoztak, akik megakarják baxni ?
És mert ronda vagy ? 😂😂😂
1. opció: Lehet, hogy tényleg nem vágyik most kapcsolatra, ez több okból lehet. Lehet valami személyes oka, lehet, hogy nem lenne ideje rá, mással kell foglalkoznia vagy csak nem vágyik rá.
2. Ha messze él, nem akar távkapcsolatot. Én sem akarnék.
3. Nem akar veled barátságnál többet.
Többféle kíméletes visszautasító szöveg van, ez az egyik ilyen. Ezeket használjuk, mert nem akarunk megbántani.
"Jó egyedül addig, amíg nem találom meg azt a fiút aki tetszik (külsőleg és belsőleg)..."
De persze van aki komolyan is gondolja, hogy nem akar kapcsolatot. Lehet nem akar elköteleződni (vagy fél), ismerkedni akar szabadon, utazni, vagy a tanulásra, sportra, hobbira koncentrálni, stb.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!