Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 15 éves lány mit akar egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves lány mit akar egy 21 éves fiútól? :D

Figyelt kérdés
írogat a lány és járni szeretne a fiúval de azért sztem sok a kor különbség nem értem a mostani lányokat
2018. ápr. 28. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
aranyásó
2018. ápr. 28. 17:47
 2/9 anonim válasza:
88%

Azt kell megérteni, hogy egy 15 éves nem tudja úgy felmérni a korkülönbségek súlyosságát, mint egy felnőtt. Ők nem úgy tekintenek magukra, mint egy kamaszra, hanem mint egy érett gondolkodású felnőttre, aki éppenséggel 15 éves. Nem tudják, hogy 21 éves korukra mennyit fognak változni/fejlődni.

Az egy gyerekes kis elképzelés, hogy boldog lehetne egy 21 évessel, de ezért nem kell lehülyézni, és pláne értelmetlen lenézni a "mostani lányokat" úgy általában, mert az legalább annyira gyerekes és értelmetlen, mint a lány részéről egy felnőttel kikezdeni...

2018. ápr. 28. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
#1 Mekkora nyomorék vagy... A legtöbb 21 éves örül ha arra van pénze, hogy rendes kaját zabáljon, szóval persze, hogy nála kezdenek el ásni. Bárcsak elmúlna ez a trend, hogy konkrétan gyerekeket k...rváztok le.
2018. ápr. 28. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
#2: Ebben van valami, de emögé ,hogy nem tudják felmérni a helyzetet, nem lehet elbújni. Erre nem lehet hárítani a felelősséget. Néhány lányra igaz, amit írtál, de a legtöbb szimplán csak eszetlen, aki képtelen logikus gondolkodásra.
2018. ápr. 28. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:

De emögé nem lehet elbújni **

bocsi elírtam

4.

2018. ápr. 28. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
A kettes szepen leirta.
2018. ápr. 28. 18:19
 7/9 anonim válasza:

#4 Sajnos a felnőttek túlnyomó többsége is így gondolkodik (elég csak a "14 éves kortól már legális!!!!" gárdára gondolni, vagy azokra, akik itt gyk-n biztatják azokat huszon-harmincéveseket, akik rákérdeznek, hogy kikezdhetnek-e legális korú gyerekekkel)

Ez szerintem jóval nagyobb probléma, mint a gyerek, aki még naiv, vagy ahogy fogalmaztál "eszetlen, képtelen logikus gondolkodásra". A felnőtt-gyerek kapcsolatok létrejöttéért mindig a felnőtt lesz a hibás, és őt terheli a felelősség, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi az illető.

Kor = felelősség. Ez az élet minden más területén is így van, szóval a párkapcsolatnak sem kéne kivételnek lennie.

2018. ápr. 28. 18:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem lesz köztük semmi azért a barátomnak is van esze csak jót mosolyogtuk ezen aztán nem is bántottuk meg a lányt hogy még gyerek stb :) tudom magamról is 15 éves koromban még gép előtt ültem meg álmodoztam majd motorozni fogok most meg is valósult csak itt magyar országon nem egyszerű az élet... szóval teljesen más még a gondolkodás
2018. ápr. 28. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

#7: " A felnőtt-gyerek kapcsolatok létrejöttéért mindig a felnőtt lesz a hibás"

Ezzel továbbra sem értek egyet. Nagyon sok érett(ebb) vagy legalábbis bizonyos elvekkel élő tini van, aki képes nemet mondani erre. Szerencsére.

2018. ápr. 29. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!