Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy én nem tartom gondnak, ha egy lány csak análisan akar szexelni?
Gumi minek van? :D
És a tabletta?
Nem gáz szerintem, csak hülyeség. Na, mindegy. Addig én élvezem a hüvelyit és az análisat is. :P
N
Hat ez hihetetlen, en egy csajjal sem talalkoztam még aki engedte volna seggbe. Komolyan, osszatok mar meg a fb-jukat legyszi 😄
25F
Osztom az 1.véleményét, nem a középkorban vagyunk már, léteznek megbízható fogamzásgátló módszerek.
Milyen egészségügyi ok? Nem hiszem, hogy ezt problémát anállal kellene kezelni, hiszen ott a keze meg a szája is..
Nyilván férfiként nem zavar, hiszem manapság az az ideális nő, aki engedi fenékbe is. Ez majd csak a csajnak lesz baj hosszútávon.. Szegény ismerősöd egyik egészségügyi gondból a másikba..
Állítólag ha pl kutyapózban kiszivárog a cucc és a hüvelyhez folyik nincs sok esélye de simán lehet terhesség, arról nem is beszélve hogy gumi nélkül análozni elég fertőzésveszélyes.
Amúgy meg bocsi, az hogy két ember, egymás közt, privátban, a hálószoba 4 fala között mit csinál mindkettejük beleegyezésével ki..szottul nem tartozik a baráti kör toleranciájára, majd biztos azért nem csinálják mert "jaj a sanyiék szerinte ez nem okés" tudod a vélemény olyan mint a segglyuk.
Csak mondom, ne érdekeljen más szerint mi oké.
Na, a fertőzésveszélyesség, ez hiányzott :-)
Tudod mi a fertőzésveszélyes, a szexen kívül az egész napod, az.
BKV-n kapaszkodás, tömegben utazás stb stb.
A rendszeres egy partnerrel análozás és bármilyen akár perverz élvezkedés az nem az, de mindegy.
#5 e-coli baktériumról hallottál már? 2x próbáltuk az anált, mind2x jól megmosakodtam utána antibakteriális szappannal a vizeletvizsgálat mégis e-coli baktériumos húgyúti fertőzéssel jött vissza de nyilván csak szerencsés véletlen.
Gondolom nem kell ecsetelnem a végbélben mennyi baktérium van ami a test más részein eléggé nagy bulit tud csapni.
Hááát ezt nem hiszem el :-)
Mindíg az kell, amit nem lehet. :-)
AKi nem engedi a popsit, azzal popsiba akartok lenni, aki csak a popsiba akarja, azt meg punciba akarjátok :-)
Aki még nem volt lánypopsiba, annak üzenem, egyáltalán nem olyan nagy szám :-) (nem egy volt nekem és nem kettő).
Biológiai alapon is rosszabb, mert a popsi csak a bejáratnál szűk és szoros, bent meg akkora hely van, vagyis nem érzel a farkaddal sokat, ha tövig benne vagy. És csak az a lány tudja ezt élvezni, akinek popsin keresztül masszírozza a farkad a Gpontját a puncijában, de mindegy.
Hosszú :-)
Szeretem az anális szexet is. Soha nem használtam hozzá még gumit, de a sok alkalom ellenére soha nem volt semmilyen fertőzésem tőle.
Ha egy lány análisan akar csak szexelni, fog hiányozni a puncija, de ennyi baj legyen!
Gyereket mér nem akarok, az anál is tetszik, és az orál attól nem kizárt, hogy análozunk! Hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!