Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném, hogy a feleségem análisan elégítsen ki, de ő nem akar, mit tegyek?
Múltkor nagyon elezdtem kanos lenni, de nem úgy, mint máskor... A feleségemre gondolva azt kívántam, hogy bárcsak megdugna...
Megkérem, hogy újjazzon meg, de ő nem volt hajlandó, azt mondta, hogy mennyek kuratassam meg magam egy férfivel...
Nem vagyok meleg és soha nem tudnék úgy férfihez nyúlni.
Hogyan éressem meg vele, hogy ez nem "meleg vágy"?
35/f
"Megkérem, hogy újjazzon meg, de ő nem volt hajlandó, azt mondta, hogy mennyek kuratassam meg magam egy férfivel... "
Látom, a feleséged is megéri a pénzét. Igazi megértő társ.
Szerintem hagyjad. Ha nem akarja, ne erőltesd, úgyis csak tessék-lássék csinálná, te sem élveznéd. De ha már egyszer azt mondta, hogy menj, és "kuratassad" meg magad egy férfival... nos, én nem akarlak semmire buzdítani, csak annyit mondok, hogy ő engedélyezte, hogy megcsalhatod. Ha esetleg nagyon megszorulsz valamikor.
Ha ő nem akarja akkor ne erőltesd.
Viszont ez a reakció egyértelműen téves sztereotípiákból ered.
Én szoktam ujjazni a párom, mert élvezi és nem gondolom hogy emiatt meleg lenne.
De én sem mindig érzek hozzá kedvet, olyankor nem erőlteti. Nőként azért nem vagyok túl gyakorlott ebben, furcsa érzés.
nyugi.
ilyen esetben nem neked kell férfihez nyulni...
Rengeteg nő megteszi, és örömmel. Az asszonnyal ne foglalkozz, ha rá is tudod venni, akkor is úgy csinálná, hogy utána nemhogy a szextől, még az élettől is elmegy a kedved.
Keress egy másik feleséget, és vele tedd meg. De fontos, hogy feleség legyen, mert akkor neki is érdeke eltitkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!