Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok (vagy frissen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok (vagy frissen nem szűzek)! Ti mikor, kivel, hogyan tervezitek elveszíteni? Kort is írjatok. Van olyan, aki már nem akar sokáig várni, pl kapcsolatra, hanem más módon veszítené el? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Priviben is jöhet válasz.

2016. szept. 29. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Én még várok vele kicsit a rossz emlékek miatt volt egy srác akivel terveztük de kiderült, hogy megcsal (ő 4 évvel idősebb nálam) (ismerem a csajt akit dugott és ő mondta el) így aztán nem, és hülye még azt gondoltam, hogy milyen rendes meg türelmes...

A lényeg hogy úgy akarom, hogy ne stresszeljük túl az egészet amúgy sem vagyok az a nagy romantikus, hogy gyertyákat mindenhva stb... Ez nem én vagyok... De legyen figyelmes kedves és lassú

2016. szept. 29. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
a frissen nem szűz miért tartozik bele?
2016. szept. 29. 20:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó a kérdés xD főleg az érdekelne, hogy aki nem párkapcsolatban vesztette el...azok hogyan?
2016. szept. 29. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
betették nekik a kolbászt
2016. szept. 29. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tervezek semmit. Úgy is jön majd magától. Most, ha azt mondom, hogy én csak fél év kapcsolat után vagyok hajlandó, az szerintem eléggé öngól. Hozza majd a helyzet. 😄
2016. szept. 29. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Frissen nem szűz vagyok (:'D), kapcsolatban vesztettem el, de nem sokkal rá szakítottunk, szóval nem éltem ki magam:D Na de a lényeg a kérdés szempontjából: abban biztos vagyok hogy akkor fogok legközelebb szexelni ha kapcsolatom lesz, csak úgy akárkivel nem. 19l
2016. szept. 29. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Így akarsz felszedni egy szűz lányt?
2016. szept. 29. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
Szűz vagyok,már évek óta csak azért tartogatom,hogy amint betöltöm a 18-at eladjam a szüzességem.
2016. szept. 30. 10:46
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

Én várok tovább, hogy lángba borítson az igaz szerelem tűze.

18/L

2016. szept. 30. 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:
33%

Volt barátnőm 18 éves koráig akart várni, rá 1 hónapra 16ot mondott. Kettő és fél hónappal kapcsolatunk kezdete után odaadtuk egymásnak.

Én 13, ő 12 volt.

Hat és fél éves kapcsolat volt.

9#.., Gyönyörű vagy. Nagyon jó volt elolvasni.

2016. okt. 23. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!